ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αυξημένες υποχρεώσεις

Αυξημένες υποχρεώσεις
INTIME SPORTS

Αυξάνονται οι υποχρεώσεις του Εργοτέλη μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, το δεύτερο ημίχρονο του οποίου αναμένεται να διεξαχθεί στις 24 του μήνα και μεσολαβεί ανάμεσα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τον εντός έδρας αγώνα με την Λάρισα.

Στο στρατόπεδο των Κρητικών μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό κοιτούν μπροστά και το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η ομάδα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναμένεται να διεξαχθεί στις 24 του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι αυξημένες το επόμενο διάστημα καθώς θα είναι ανάμεσα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα.

Πλέον σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νίκος Καραγεωργίου περιμένει να δει αν θα έχει στην διάθεση του τους Ρομάνο, Αλεξόπουλο και Τζούνιορ οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ολυμπαικό.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ