ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δασκαλάκης: "Μετά από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ο Εργοτέλης"

Δασκαλάκης: "Μετά από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ο Εργοτέλης"
Δασκαλάκης INTIME SPORTS

Ο Σήφης Δασκαλάκης μίλησε στο Sport24.gr για την... γενιά των 25ρηδων του Εργοτέλη, την ψυχολογική νίκη επί του Πανιώνιου στη νέα Σμύρνη και δήλωσε: "Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Εργοτέλης είναι το πιο νοικοκυρεμένο μαγαζί".

Ο Εργοτέλης συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και πάει για τον πέμπτο. Από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα υπάρχουν κάποια παιδιά που παραμένουν στην ομάδα και αποτελούν τον κορμό των Κρητικών. Πλέον τα παιδιά μεγάλωσαν και έχουν φιλοδοξίες...

Αυτό εξομολογήθηκε στο Sport24.gr ο Σήφης Δασκαλάκης, που πιστεύει πως ήρθε ο καιρός να δούμε τον Εργοτέλη να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

" Όντως είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα κάποια παιδιά και έχουμε φιλοδοξίες και όνειρα, τα οποία περνάνε μέσα από τον Εργοτέλη.

Φτάνοντας τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά μπορούμε, θα παρουσιαστούν για τον καθένα μας ευκαιρίες να κάνουμε ένα βήμα εμπρός στην καριέρα μας. Ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα και παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, οπότε θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο φέτος
".

"Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Εργοτέλης"

Ποιο είναι όμως το προτέρημα των Κίτρινων έναντι των αντιπάλων τους;

" Εκτός από την ομοιογένεια, θεωρώ ότι η απόλυτη έλλειψη διοικητικών προβλημάτων είναι στα συν. Η απόλυτη όμως. Τα πάντα λειτουργούν άψογα στον Εργοτέλη και είναι σημαντικό αυτό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Πιστεύω πως μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, η ομάδα μας είναι η πιο νοικοκυρεμένη στο πρωτάθλημα"
.

Δασκαλάκης: "Μετά από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ο Εργοτέλης"
Ρομάνο INTIME SPORTS



Η νίκη εναντίον του Πανιώνιου στην Νέα Σμύρνη είναι από αυτές που λέμε πως αν κερδίσεις πας ένα βήμα μπροστά, αλλά αν χάσεις πας δυο βήματα πίσω. Αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφώνησε ο 28χρονος πορτιέρτο.

" Ναι πραγματικά ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, πολύ σημαντικό διπλό και όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια.

Έχουμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά και το γεγονός πως κερδίσαμε το πρώτο μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια, έτσι ώστε να πάμε στην Καβάλα χωρίς άγχος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι σημαντικό το ότι θα πάμε με την ψυχολογία ψηλά από την αρχή του δύσκολου προγράμματος που μας περιμένει
".

"Δεν έχω αυταπάτες για την Εθνική"

Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει από την αρχή της θητείας του στην Εθνική Ελλάδας που πιστεύει στα νέα παιδιά, παρόλα αυτά ο Σήφης Δασκαλάκης δεν τρέφει αυταπάτες.

" Είναι δύσκολο να πάει ένας παίκτης από μια ομάδα που δεν παίζει στην Ευρώπη στην Εθνική Ελλάδας, παρότι ο κ. Σάντος δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Βέβαια είναι τιμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή να κληθεί και εμένα προσωπικά αποτελεί ένα όνειρο, όμως δεν τρέφω αυταπάτες
".


TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ