ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Κλειδί" το "Παγκρήτιο"

"Κλειδί" το "Παγκρήτιο"
INTIME SPORTS

Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με την Κέρκυρα και τον Πανσερραϊκό στρέφουν το ενδιαφέρον τους πλέον στον Εργοτέλη με στόχο το απόλυτο για να βρεθούν σε καλύτερη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λίγκα.

Στο στρατόπεδο των Κρητικών υπάρχει ικανοποίηση για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα στο "Καυτανζόγλειο" παρότι όπως θεωρούν υπό προυποθέσεις θα μπορούσε να φτάσει και στο τρίποντο.

Πλέον όμως ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Συγκεκριμένα επόμενος αντίπαλος θα είναι η Κέρκυρα στο "Παγκρήτιο" και ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Στόχος είναι το δύο στα δύο που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Για να συμβούν όλα αυτά, οι Κρητικοί καλούνται να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στον αγώνα με την Κέρκυρα, το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Ρουμπάκης που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.


TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ