ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο Σήφης Δασκαλάκης στο Sport24.gr

Ο Σήφης Δασκαλάκης στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στον Βόλο, Σήφης Δασκαλάκης, μίλησε στο Sport24.gr για την σπουδαία νίκη και τόνισε πως η ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα δεν επηρέασε το κλίμα στην ομάδα.

Ο Εργοτέλης πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και έσβησε έτσι την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρωταγωνιστική της αναμέτρησης, Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος μας αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του μπήκαν ψυχόμενοι για τους τρεις βαθμούς.

" Σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Ήρθαμε στον Βόλο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε και πλέον είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον", ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου πορτιέρο.

Για το αν επηρέασε η ήττα της πρεμιέρας την ομάδα του, ο Δασκαλάκης μας είπε:

"Ξέραμε όλοι ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας μας, παρά την ήττα από τον Αστέρα στο Παγκρήτιο. Δεν απογοητευτήκαμε από το άσχημο αποτέλεσμα όμως. Δουλέψαμε και αυτό φάνηκε σήμερα(σ.σ χθες) νομίζω.

Τώρα θέλουμε νίκη με την Ξάνθη για να νιώσουμε μια ασφάλεια για την συνέχεια
".

"Υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα"

Για την χημεία της ομάδας και το κατά πόσο θα βοηθήσει μέσα στη σεζόν, μας τόνισε:

"Είναι γεγονός ότι έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ ήρθαν δυο παιδιά τα οποία αμέσως φάνηκε ότι έδεσαν μαζί μας και μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Στο μέλλον μάλιστα πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Είναι αρχή ακόμα και όλοι θέλουν τον χρόνο τους
".

Για την δική του εμφάνιση, μας είπε:

"Είμαι επαγγελματίας εδώ και δέκα χρόνια. Έχω όνειρα, έχω στόχους και κάθε Κυριακή προσπαθώ για τον Εργοτέλη να τα δίνω όλα.

Αγώνα με τον αγώνα θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος
".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ