ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Οι Κρητικοί αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Καβάλα και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η προετοιμασία.

Ο Εργοτέλης προβλημάτισε με την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Καβάλα αλλά πλέον από την επόμενη μέρα αφήνει πίσω του αυτό το παιχνίδι καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που είναι πρωτοπόρος στην "Φούντμπολ Λιγκ" και θέλουν να φτάσουν στην πρόκριση για να γιατρέψουν και τι πληγές από την αναμέτρηση με τους "Αργοναύτες".

Το πρόγραμμα της Δευτέρας διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού και περιελάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Καβάλα.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρό χώρο. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη το πρωί κατά την παραμονή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, λόγω του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει στην διάθεση του τον Μπούντιμιρ που έμεινε εκτός αποστολής και για τον αγώνα με την Καβάλα, λόγω ίωσης. Την 24μελή αποστολή αποτελούν οι:Δασκαλάκης, Αθανασίου, Αλεξόπουλος, Σασιασβίλι, Καβουσάκης, Κανδηλάκης, Μπερτόσα, Γιαλούσης, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Σιάκκας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Μπέτο και Λεάλ.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ