ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Συγκεντρωμένοι με Παναθηναϊκό"

"Συγκεντρωμένοι με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συγκέντρωση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε ότι: "θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε".

Ο τεχνικός των Κρητικών σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή έκανε λόγο για ένα μεγάλο παιχνίδι.

"Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι. Είναι τιμή για το Ηράκλειο να φιλοξενεί μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά έχουμε δύο προπονήσεις μέχρι να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας.


Ο τρόπος αντιμετώπισης του αγώνα είναι ο ίδιος που είχαμε και στα προηγούμενα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλά και ελπίζω ότι με τη λήξη του αγώνα θα έχουμε πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς",
δήλωσε αρχικά.

Για τον Παναθηναϊκό εξάλλου ανέφερε:" Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχει πάντα υψηλούς στόχους και όπου και να παίζει θέλει τη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από όλους. Όπως και εμείς έτσι και ο αντίπαλος έχει απουσίες, ωστόσο έχει πολλές λύσεις και ισάξιους παίκτες να αγωνιστούν".


Τέλος για τα προβλήματα τραυματισμών, είπε:" Μας μένουν ακόμα δύο προπονήσεις για να δούμε αν θα έχουμε στην διάθεση μας τους Τζούνιορ, Ρουμπάκη και Αλεξόπουλο. Οι τρεις παίκτες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν.


Αν είναι υγιείς θα αγωνιστούν, ωστόσο αύριο θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τους και θα αποφασίσουμε. Σίγουρα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς όπως και ο Ολίσε που είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει.



Πιστεύουμε στους παίκτες που διαθέτουμε, τους έχουμε εμπιστοσύνη και όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ