ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Βερπακόφσκις: "Έχουμε αγωνιστεί σε χειρότερες συνθήκες"

Βερπακόφσκις: "Έχουμε αγωνιστεί σε χειρότερες συνθήκες"
INTIME SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να γίνει σύμφωνα με τον Μάρις Βερπακόφσκις, τονίζοντας πως οι πάικτες έχουν αγωνιστεί και σε χειρότερες συνθήκες

Το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να συνεχιστεί, σύμφωνα με τον Μάρις Βερπακόφσκις.

Ο Λετονός επιθετικός του Εργοτέλη τόνισε χαρακτηριστικά: " Το παιχνίδι μπορεί να γίνει. Έχουμε αγωνιστεί σε χειρότερες συνθήκες και με χειρότερο καιρό", ενώ ο Φραγκουλάκης πρόσθεσε: " Όταν ο διαιτητής βγαίνει και πηγαίνει στα σημεία με τις λακούβες, τι να πούμε;

Σε τέσσερα σημεία είχε πρόβλημα το γήπεδο και πήγε να δει στα τρια. Στο πρώτο μέρος έτσι παίζαμε, τώρα δεν ξέρω τι έπαθε και θα το διακόψει".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου είπε: " Ο διαιτητής την ώρα που βγήκε για το δεύτερο μέρος μου είπε πως σε 15 λεπτά θα μπουν κάποια παιδιά να καθαρίσουν και στην συνέχει θα ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την στιγμή ο διαιτητής είναι κλεισμένος στο δωμάτιο. Είναι δικό του θέμα.

Πιστεύω πως μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, αλλά σε μερικά σημεία κολλάει η μπάλα. Σίγουρα διαιτητής έχει στο μυαλό του και τυχόν τραυματισμούς. Εγώ έβγαλα τα παιδιά να κινηθούν. Θα τα δούμε. Τι να κάνουμε; Ας γίνει σε δύο δόσεις".

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Σήφης Δασκαλάκης, δήλωσε: " Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θέλαμε να συνεχίσουμε. Οι καιρικές συνθήκες ήταν χειρότερες στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με την ανάπαυλα, αλλά ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα και έκρινε ότι πρέπει να το διακόψει. Εγώ με τον Φραγκουλάκη παίζαμε την μπάλα μπροστά του μαζί με τον Πάντελιτς, ώστε να του δείξουμε πως μπορούσε να συνεχιστεί το ματς. Πιστεύω ότι και τα παιδιά του Ολυμπιακού ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, κοιτάμε μπροστά και έχουμε ένα ημίχρονο μπροστά μας".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ