ΕΘΝΙΚΟΣ

Κορακάκης: "Κερδίσαμε δίκαια"

Κορακάκης: "Κερδίσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νλιη του Εθνικού, επί του ΟΦΗ, ο Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος επέσήμανε πως η ομάδα του έχει ιστορία και θα πρέπει να αγωνίζεται στη Superleague

Για τον Εθνικό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ η νίκη ήταν μονόδρομος. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να την παρούν και αυτό έγινε δίκαια σύμφωνα με τον Γιώργο Κορακάκη. Ο έμπειρος μέσος του Εθνικού μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, μίλησε αρχικά για το ματς με τον ΟΦΗ και στην συνέχεια για τα πρποβλήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κορακάκη στον "Athletic Radio 104,2":

Για τη νίκη του Εθνικού επί του ΟΦΗ: " Για εμάς ήταν ένα οριακό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ξέραμε τον τρόπο για να το κάνουμε γιατί γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ ήταν εντελώς διαφορετικός στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στηρίζεται στην ταχύτητα τριών παικτών, εμείς καταφέραμε να τους "μπλοκάρουμε" και κερδίσαμε δίκαια".

Για τον ΟΦΗ: " Μέσα στο γήπεδο δεν φαινόταν ότι έπαιζε ο τρίτος με τον τελευταίο της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ δεν είχε καλή εικόνα όμως επειδή συνολικά τον γνωρίζω ως ομάδα, πιστεύω ότι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Θα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση του γιατί σε αυτήν την κατηγορία το ζητούμενο είναι αυτό όταν κάνεις πρωταθλητισμό".

Για την "μάχη" της ανόδου: " Έχουμε παίξει μόνο με τον ΟΦΗ και τα Γιάννενα που ήταν πολύ καλοί όταν αγωνιστήκαμε. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Μέσα στο παιχνίδι είναι ο Λεβαδειακός και ο Διαγόρας".

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός: " Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, τα ξεχνάμε όλα. Δεν παίζουμε για τα λεφτά όμως την ίδια ώρα ομάδες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα – επηρεάζονται στην προετοιμασία τους. Ο Εθνικός έχει ιστορία και καλή ομάδα. Θα πρέπει να παίζει στην Superleague".

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τους παίκτες του Εθνικού την Δευτέρα, καθώς η διοίκηση κατέβαλε προς το ποδοσφαιρικό τμήμα έναντι των οφειλομένων. Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας αυτή αναλώθησε σε ασκήσεις τακτικής.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Πανθρακικό ο τεχνικός του Εθνικού, Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τον τραυματία Μασμανίδη και τον τιμωρημένο Φαρινόλα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ