ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επέστρεψε ο Μπενίσκος

Επέστρεψε ο Μπενίσκος
INTIME SPORTS

Μετά από έξι μήνες, ο Μίμης Μπενίσκος επέστρεψε στον Εθνικό Αστέρα και έγινε η τετάρτη μεταγραφή της ομάδας της Καισαριανής

Σε μια ακόμη μεταγραφή την τέταρτη συνολικά προχώρησε την Πέμπτη ο Εθνικός Αστέρας, καθώς απέκτησε τον 30χρονο επιθετικό Μίμη Μπενίσκο. Ο ποδοσφαιριστής, μετά από απουσία έξι μηνών, επέστρεψε στην Καισαριανή, προκειμένου να βοηθήσει εκ νέου την ομάδα.

Ο Μπενίσκος είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Καισαριανή το καλοκαίρι του 2006 και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι είχε 89 συμμετοχές και 15 γκολ με τους "ερυθρόλευκους". Ο 3οχρονος επιθετικός ξεκίνησε από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ συνέχισε στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίσθηκε και στην Α' Εθνική.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού ο Μίμης Μπενίσκος δεν χρειάστηκε και πολύ ώρα για να τα βρει με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής, όπου γυμνάστηκε κανονικά.

Φυσικά ο Μπενίσκος έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και εκτός απροόπτου ο Νίκος παντέλης θα υπολογίζει και σε αυτόν για το παιχνίδι της Δευτέρας, που δίνει ο Εθνικός Αστέρας στην έδρα του, κόντρα στην Καλλιθέα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ