ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Θέλουμε δουλειά"

Παντέλης: "Θέλουμε δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Αστέρας γνώρισε την ήττα στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα και δεν ικανοποίησε τον κόσμο του, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην Καισαριανή.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης, που είχε την ευκαιρία να δει πολλά και κυρίως να επισημάνει τα σημεία που δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας σχετικά υπογράμμισε: " Σίγουρα η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και θέλαμε. Όμως υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά και κυρίως είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλοι οι παίκτες έχουν δουλέψει πάρα πολύ, όλο αυτό το διάστημα, κατά συνέπεια η κούραση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Όμως ο χρόνος που υπάρχει μπροστά μας θα μας βοηθήσει καθοριστικά για να ξεπεράσουμε το θέμα αυτό".

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Παντέλης "μπαίνοντας" περισσότερο στις λεπτομέρειες του αγώνα είπε: " Πέρα από την κούραση δείξαμε ότι θέλουμε ακόμη δουλειά σε πολλά σημεία, όπως είναι η καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, η αλληλοκάλυψη μεταξύ μας, η αξιοποίηση του κενού χώρου και γενικά είναι κάποια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι μας που θέλουν ακόμη βελτίωση.

Άλλωστε για τον λόγο αυτό κάνουμε αυτά τα παιχνίδια, για να εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Τέλος δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες ακόμη που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες, λόγω μικροπροβλημάτων, αφού στην παρούσα φάση δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Όσο προχωράμε οι εναλλακτικές λύσεις θα αυξάνονται, οι δοκιμές θα είναι περισσότερες και κυρίως θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται
".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ