ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το μυαλό στην πρεμιέρα

Το μυαλό στην πρεμιέρα
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχουν επικεντρωθεί άπαντες στον Εθνικό Αστέρα με τον Νίκο Παντέλη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα δεν μπορεί για το παιχνίδι αυτό να υπολογίζει στους τραυματίες Αργυρίου και Γιακούπι, ενώ κάτι ανάλογο δείχνει να συμβαίνει με τον Λυκούδη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αντίθετα μεγάλη προσπάθεια κάνει προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη ο Βάσι, που ξεπέρασε την θλάση, ξεκίνησε τρέξιμο και δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους".

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίσθηκε την Τρίτη με διπλή προπόνηση και τους ρυθμούς ιδιαίτερα έντονους. Οι παίκτες γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα, με τον Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του να δουλεύει πολύ δυνατά και να επικεντρώνει την προσοχή του σε θέματα αγωνιστικής τακτικής.

Τέλος, η ΠΑΕ καθόρισε την Κυριακή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γενική είσοδο 10 Ευρώ. Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο φίλαθλος κόσμος.

Επίσης, η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας, θα παραχωρήσει την Θύρα 11 του Δημοτικού σταδίου Καισαριανής, για την φιλοξενία των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ