ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η ανάρμοστη χειρονομία του Ιακουίντα

Η ανάρμοστη χειρονομία του Ιακουίντα

Οργισμένοι στην Ουντινέζε με την προκλητική χειρονομία του Βιτσέντζο Ιακουίντα στο τέταρτο γκολ της Γιουβέντους. "Σε 25 χρόνια δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη ασέβεια", δήλωσε ο πρόεδρος των "φριουλάνι" (videos).

Η Γιουβέντους πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη (πρώτη στο πρωτάθλημα) στο "Φρίουλι" με 4-0 επί της Ουντινέζε, όμως το γεγονός που "έκλεψε την παράσταση" ήταν η χειρονομία του Βιτσέντζο Ιακουίντα στη φάση του τέταρτου γκολ της "βέκια σινιόρα".

Ο Ιταλός επιθετικός πανηγύρισε με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο το γκολ θέλοντας να "πικάρει" τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, που τον αποδοκίμαζαν προηγουμένως, κάτι που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο των "ζέβρων", Τζαμπάολο Πότσο.

"Ο Ιακουίντα με απογοήτευσε. Σε 25 χρόνια δεν έχω δει ποτέ μία τόσο μεγάλη έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς", τόνισε το αφεντικό της Ουντινέζε μιλώντας on camera, για να συνεχίσει:

"Υπογράψαμε συμβόλαιο με τον Ιακουίντα όταν ήταν ένα φτωχό παιδί στην ομάδα της Serie C, Κάστελ ντι Σάνγκρο.

Τον ανεβάσαμε, τον φέραμε σε κορυφαίο επίπεδο, τον πληρώσαμε καλά και μετά πήγε στη Γιούβε. Η Ουντινέζε δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση".


Από την πλευρά του ο ο παίκτης απολογήθηκε στον ιδιοκτήτη της πρώην ομάδας του, αλλά ταυτόχρονα έριξε την ευθύνη στη συμπεριφορά των οπαδών της Ουντινέζε.

"Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον πρόεδρο ή κάποιον άλλο μέσα στο σύλλογο, για τους οποίους έχω μεγάλο σεβασμό.

Η χειρονομία μου ήταν προς τους οπαδούς της Ουντινέζε. Σήμερα ήθελα να παίξω και να σκοράρω, καθώς είχαν εκτοξεύσει σοβαρές προσβολές για μένα και την οικογένειά μου.


Τέλος πάντως, απολογούμαι σε όλους, ήταν λανθασμένη η αντίδρασή μου και το μετανιώνω. Ήμουν πάντα ήρεμο άτομο, όμως αυτή είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στο Ούντινε και με αντιμετωπίζουν με προσβολές.

Σκόραρα και δεν άντεχα άλλο. Πέρασα μερικά υπέροχα χρόνια στο Ούντινε, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίκρα απέναντί μου".


Ο πανηγυρισμός του Βιτσέντζο Ιακουίντα


Οι δηλώσεις του Ιακουίντα και του προέδρου της Ουντινέζε

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ