ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Τιμή μου η σύγκριση με Πάολο Σόουζα"

"Τιμή μου η σύγκριση με Πάολο Σόουζα"

Ο Ρομπέρτο Ακουιλάνι τόνισε ότι είναι τιμή του που τον συγκρίνουν με τον πρώην μεγάλο σταρ της Γιουβέντους και του Παναθηναϊκού, Πάολο Σόουζα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία να νικήσει η ομάδα του την Τζένοα την ερχόμενη Κυριακή (21/11).

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του καναλιού της Γιοβέντους για το πώς νιώθει πού τον παρομοιάζουν με τον πρώην μεγάλο άσο της "βέκια σινιόρα", ο Ιταλός μέσος ξαφνιασμένος, απάντησε: " Μοιάζω με τον Πάολο Σόουζα; Η σύγκριση αυτή αποτελεί τιμή για 'μένα. Ήταν ένας απίστευτος παίκτης".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με την Τζένοα, λέγοντας: " Το Μαράσι είναι ένα δύσκολο μέρος, αλλά πάμε εκεί για να νικήσουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Ερωτηθείς για τους αντιπάλους της Γιουβέντους στη διεκδίκηση του τίτλου, ο 26χρονος άσος είπε: " Οι αντίπαλοι μας, κατά σειρά, στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Μερικοί λένε ότι η Ρόμα είναι σε κρίση, αλλά εγώ τους ξέρω καλά (σ.σ αγωνιζόταν εκεί πριν πάει στη Λίβερπουλ) και έχω να πω ότι είναι επικίνδυνη ομάδα. Οι Λάτσιο και Νάπολι μπορούν να παραμείνουν στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Champions League".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ