ΙΝΤΕΡ

Έχει αναιμία ο Σνάιντερ

Έχει αναιμία ο Σνάιντερ

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ίντερ, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι πάσχει από αναιμία.

Ο άσος των "νερατζούρι" την περασμένη σεζόν κατέκτησε το τρεμπλ, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα στη Serie A, τo Coppa Italia και το Champions League, ενώ, με το την εθνική Ολλανδίας έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, αλλά η Ισπανία κατάφερε να της πάρει τον τίτλο.

Από τις συνεχόμενες παρουσίες του σε σημαντικές διοργανώσεις, ο Σνάιντερ φαίνεται πώς επιβάρυνε τον οργανισμό του, με αποτέλεσμα να πάθει αναιμία.

Ο ίδιος σχολίασε για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας:

" Έχω αναιμία, αλλά δεν είναι κάτι κακό. Ξεκίνησα να τρέμω στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ στο ματς με την Μπρέσια). Ένιωθα όλο μου το κορμί να πονάει.

Επισκέφθηκα τον καρδιολόγο για να δει την πίεση του αίματος. Τότε πήγα στην Ολλανδία για μια δεύτερη γνώμη. Το συμπέρασμα είναι ότι έχω αναιμία και ότι το κορμί μου είναι κουρασμένο. Χρειάζομαι ξεκούραση, αλλά τώρα πραγματικά δεν μπορώ να εγκαταλείψω τους συμπαίκτες μου. 'Εχουμε αρκετούς μέσους τραυματίες".

Ο Ολλανδός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ για το σημερινό ματς με τη Λέτσε, ωστόσο, αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του στο σημαντικό "Derby della Madonnina" με τη Μίλαν την ερχόμενη Κυριακή.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ