ΙΝΤΕΡ

Κοντά στην Ίντερ ο Πατσίνι

Κοντά στην Ίντερ ο Πατσίνι

Η Ίντερ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποκτήσει τον Τζαμπάολο Πατσίνι, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνουν οι "νερατζούρι".

Το σίριαλ της μεταγραφής του Πατσίνι από την Σαμπντόρια στην Ίντερ αναμένεται να πάρει αίσιο τέλος με τις τρεις πλευρές να δείχνουν να έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Ίντερ έψαχνε έναν επιθετικό που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος φέτος ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς - και σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας ο Πατσίνι θα είναι ο άνθρωπος αυτός.

Ο σύλλογος του Μιλάνου, προκειμένου να κάνει τη διοίκηση της Σαμπντόρια να πει το "ναι" θα δώσει 12.000.000 και τους Μπιαμπιανί, Λούκα Καλντιρόλα.

Ο πρώτος είναι επιθετικός και ήδη φέτος έχει πάρει τις ευκαιρίες του, ενώ ο δεύτερος είναι είναι στόπερ και αγωνίζεται ως δανεικός στην Φίτεσε.

Σημειώνουμε πώς ανα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου φορ, φέτος από το "Λουίτζι Φεράρι"θα έχουν φύγει και τα δύο μεγάλα ονόματα του συλλόγου, Κασάνο και Πατίνι, με τους Μακέντα και Μακαρόνε να τους αντικαθιστούν.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ