ΙΝΤΕΡ

Μιλίτο: "Γιατί να βγαίνω μόνο εγώ;"

Μιλίτο: "Γιατί να βγαίνω μόνο εγώ;"

Ο "άσφαιρος" φέτος Ντιέγκο Μιλίτο έγινε πάλι αλλαγή (τέταρτη φορά σε έξι αγώνες) στο ματς με την Παλέρμο και κατευθυνόμενος στον πάγκο "ξέσπασε" κατά του Ράφα Μπενίτεθ. "Για μας είναι πολύ σημαντικός παίκτης", δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος τον συνέκρινε με τον... Πίτερ Κράουτς.

"Μα γιατί βγαίνω πάντα εγώ; Έτσι δεν πάνε καλά τα πράγματα, είναι ανάγκη να μιλήσουμε", είπε ο Αργεντινός επιθετικός τη στιγμή που καθόταν στον πάγκο, απευθυνόμενος πιθανότατα στον Ράφα Μπενίτεθ, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αποκαλύπτουν με σημερινά τους δημοσιεύματα τα παράπονα από πλευράς Μιλίτο.

Παράλληλα όμως, υπογραμμίζουν και το αρνητικό ρεκόρ του "Πρίγκηπα", ο οποίος από τα 30 γκολ πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις (ο άνθρωπος άλλωστε που χάρισε με τα δικά του γκολ το πρωτάθλημα, το Κόπα Ιτάλια αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ στους "νερατζούρι'), δεν έχει ακόμα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα φέτος σε 6 αναμετρήσεις, εκ των οποίων στις 4 έχει αντικατασταθεί.

Τα 500 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ για τον Μιλίτο δεν φαίνεται ωστόσο να απογοητεύουν τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος με δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα με την Παλέρμο φρόντισε να καλύψει απόλυτα τον ποδοσφαιριστή του.

"Ο Μιλίτο έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι γεμάτο από πράγματα που πρέπει να κάνει ένας επιθετικός για το καλό της ομάδας του.

Του έλειψε μόνο το γκολ αλλά θα το βρει γρήγορα. Του μίλησα και εξοργίστηκα επειδή αυτός θύμωσε με τον εαυτό του.

Δεν πρέπει να ανησυχεί αν δεν σκοράρει, αλλά πρέπει να σκέφτεται τη μεγάλη δουλειά που κάνει για την ομάδα",
τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, για να παραλληλίσει στη συνέχεια την "αφλογιστία" του Μιλίτο με αυτήν που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια ο Πίτερ Κράουτς με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

"Μου έχει ήδη τύχει μία φορά κάτι παρόμοιο που δεν σκόραρε ο επιθετικός μου: ήταν ο Κράουτς την εποχή που η Λίβερπουλ τον είχε αποκτήσει από τη Σαουθάμπτον. Μετά ξεμπλόκαρε και μας έκαναν κριτική όταν τον πουλήσαμε...

Για μας ο Μιλίτο είναι πάρα πολύ σημαντικός και το απέδειξε με την κίνησή του στο 1-1 του Ετό. Θα σκοράρει πάρα πολλά γκολ πολύ σύντομα.

Σας λέω ότι την επόμενη φορά δεν θα αστοχήσσει. Μιλήσαμε για αυτό το θέμα για μερικά λεπτά και του επανέλαβα ότι του έχω εμπιστοσύνη".


Θα πρέπει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο οποίο ο Μιλίτο έμεινε μακριά από το γκολ ήταν την περίοδο 2008-09: τότε ως παίκτης της Τζένοα ήταν "άσφαιρος" από την 24η αγωνιστική (γκολ κόντρα στη Φιορεντίνα) μέχρι την 29η αγωνιστική (γκολ απέναντι στην Ουντινέζε).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ