ΙΝΤΕΡ

Ο Στραματσόνι "στηρίζει" Σνάιντερ!

Foto LaPresse
25-04-2012 Udine
Sport Calcio
Udinese-Inter - Serie A Tim 2011/2012
Nella foto Stramaccioni e  Wesley Sneijder esultanza 

Inter Milan's Wesley Sneijder  celebrates with coach Andrea Stramaccioni after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Inter, at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Wednesday, April 25, 2012.
Foto LaPresse 25-04-2012 Udine Sport Calcio Udinese-Inter - Serie A Tim 2011/2012 Nella foto Stramaccioni e Wesley Sneijder esultanza Inter Milan's Wesley Sneijder celebrates with coach Andrea Stramaccioni after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Inter, at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Wednesday, April 25, 2012. LAPRESSE

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ότι τον υπολογιζει για το ματς με την Παλέρμο, όμως λίγη ώρα αργοτερα τον άφησε εκτός αποστολής. Διαβάστε το story.

Μπορεί ο Γουέσλεϊ Σναίντερ να βρίσκεται σε "ψυχρό πόλεμο" με τη διοίκηση της Ίντερ με αφορμή την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο (με μειωμένες αποδοχές) που του πρότειναν οι Μιλανέζοι και να έχει να παίξει από τις 26 Σεπτεμβρίου, όμως για τον Αντρέα Στραματσόνι το γεγονός αυτό δεν παίζει ρόλο όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα.

Στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, ο 36άχρονος Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον παίκτη και ότι ενδέχεται μάλιστα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με την Παλέρμο.

"Αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα τη φετινή σεζόν στην οποία δουλέψαμε χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και χωρίς εθνικές ομάδες.

Η δουλειά στο γήπεδο είναι σημαντική και δεν είχαμε ποτέ τέτοια εβδομάδα. Προπονηθήκαμε καλά και ο Γουές προπονήθηκε καλά όπως όλοι οι άλλοι.

Εάν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή; Ναι, όπως όλοι", δήλωσε αρχικά ο Στραματσόνι, και συμπλήρωσε:

"Αυτή η κατάσταση (σ.σ. με το θέμα του συμβολαίο του) μπορεί για τους απ'έξω να μοιάζει περισσότερο περίπλοκη απ'ότι είναι πραγματικά.

Με τον Σνάιντερ έχω όμως μία εξαιρετική σχέση. Τα πάντα μεταξύ μας είναι ξεκαθαρισμένα, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες".

Andrea Stramaccioni, 36 anni, si congratula con Wesley Sneijder, 28. Ansa

Όσον αφορά στην αναμέτρηση του "Μεάτσα" με την Παλέρμο όπου έρχεται μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στη Serie A για τους "νερατζούρι" (εκτός έδρας ήττες από Αταλάντα και Πάρμα, εντός ισοπαλία με Κάλιαρι), δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Η Ίντερ έχει νικήσει τις δύο καλύτερες ομάδες, τη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα σε δύο μεγάλα παιχνίδια. Αυτές οι εμφανίσεις μας έκαναν να καταλάβουμε ποιοι είμαστε.

Το να κερδίζεις την πρώτη στη βαθμολογία και την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Serie A είναι κάτι που σου δίνει δύναμη.

Όμως πετάξαμε βαθμούς κόντρα σε ασθενέστερους αντιπάλους. Εάν δεν πάρουμε αποτέλεσμα με την Παλέρμο, αυτό θα ισοδυναμεί με οπισθοχώρηση, όμως είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε μία καλή εντύπωση στο γήπεδο και θα επιστρέψουμε στις νίκες".

Ο Στραματσόνι "στηρίζει" Σνάιντερ!

Τέλος, ο Στραματσόνι έπλεξε το εγκώμιο του ομολόγου του, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, τον οποίο θα βρει απέναντί του στο πλαίσιο του Ίντερ-Παλέρμο.

"Είναι ο πρώτος προπονητής της Serie A τον οποίο είχα τη δυνατότητα να θαυμάσω, στην Κροτόνε, όπου ήμουν παρατηρητής.

Όταν ήταν εκεί μιλούσε πάντα καλά για τους παίκτες, ήταν όμως απογοητευμένος που δεν είχε τον χρόνο για να δείξει την αξία του".

Τελικά... εκτός αποστολής ο Σνάιντερ

Τα λόγια πάντως του Αντρέα Στραματσόνι δεν έγιναν... πράξεις, καθώς λίγο μετα τη συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την Παλέρμο, από την οποία "λάμπει διά της απουσίας του" το όνομα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ θα υπάρξει συνάντηση την ερχόμενη Δευτερα μεταξύ του Ολλανδού επιτελικού μέσου και των διοικούντων τον σύλλογο για να ξεκαθαρισει η κατάσταση.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ