ΙΝΤΕΡ

Τέλος ο Γκασπερίνι

Inter Milan's coach Gian Piero Gasperini reacts during the serie A football match between Novara and Inter Milan, on September 20, 2011 in Viola Stadium in Novara. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images)
Inter Milan's coach Gian Piero Gasperini reacts during the serie A football match between Novara and Inter Milan, on September 20, 2011 in Viola Stadium in Novara. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Ίντερ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας

Όπως είχε προαναγγείλει και το πρωί ο Μάσιμο Μοράτι, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Η διοίκηση των "νερατζούρι" με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε κι επισήμως γνωστή την απόλυση του 53χρονου προπονητή.

"Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για την προσπάθεια που κατέβαλε με την ομάδα και εκφράζουμε τη λύπη μας που διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ο "Γκασπ" έκατσε όλα κι όλα τέσσερα επίσημα παιχνίδια στον πάγκο της Ίντερ χωρίς να κάνει νίκη, με τις εμφανίσεις των Μιλανέζων να είναι τουλάχιστον απογοητευτικές.

"Λυπάμαι πολύ αλλά τα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίζουν τα πάντα", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός κατά την αναχώρησή του από την Πινετίνα, για να προσθέσει:

"Είχα μία εξαιρετική σχέση με τους διοικούντες και την ομάδα και με στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι πρέπει να διακοπεί. Υπάρχει απογοήτευση από όλες τις πλευρές".

Φαβορί για την -άδεια πλέον- θέση του προπονητή είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι και ο Ντέλιο Ρόσι, με επικρατέστερο τον πρώτο.

Νοβάρα - Ίντερ 3-1

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ