ΙΝΤΕΡ

Θέλει και Μαλντίνι η Ίντερ!

Θέλει και Μαλντίνι η Ίντερ!

Η αντεπίθεση του Μάσιμο Μοράτι συνεχίζεται καθώς μετά την επιλογή του πρώην "ροσονέρο" Λεονάρντο για την τεχνική ηγεσία, ο πρόεδρος της Ίντερ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει διοικητικό πόστο και στον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι!

Με ένα πρώτο άκουσμα, η παραπάνω πρόταση ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μαλντίνι δεν έχει φορέσει ποτέ άλλη φανέλα πλην της Μίλαν στα 24 χρόνια τεράστιας καριέρας του, όμως όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη "Gazzetta dello Sport" το σενάριο "αρπαγής" και του Μαλντίνι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πανίσχυρος άνδρας των "νερατζούρι" καλοβλέπει την περίπτωση να προσφέρει στον Μαλντίνι μία θέση στο διοικητικό σχήμα, με τους δύο άνδρες να μην έχουν κρύψει μάλιστα στο παρελθόν την αμοιβαία εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να μιλήσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες αναφορικά με αυτό το θέμα, χωρίς να παραγνωρίζεται ωστόσο πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να "διαγράψει" έτσι απλά μία ολόκληρη ζωή στη Μίλαν το ζωντανό σύμβολό της σύγχρονης ιστορίας της.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ακόμα πρώην "μιλανίστα" που ενδιαφέρει την Ίντερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κακά, ο οποίος μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ιταλία μόνο για τη Μίλαν, ωστόσο δεν αποκλείεται ο παραγκωνισμός του από το αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης και η έλευση του Λεονάρντο στην Ίντερ να τον κάνουν πιο διαλλακτικό...

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ