ΙΩΝΙΚΟΣ

Κινητοποίηση στον κόσμο

Κινητοποίηση στον κόσμο
INTIME SPORTS

Κινητοποίηση επικρατεί στους φιλάθλους του Ιωνικού για την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, ενώ η ΠΑΕ την Παρασκευή θα μοιράσει εισιτήρια σε μαθητές

Με μια πρωινή προπόνηση στην οποία δεν υπήρξαν απρόοπτα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ιωνικού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ηλιούπολη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Στις τάξεις του συλλόγου το κλίμα είναι πολύ καλό και στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτή επί του Εθνικού.

Από εκεί και πέρα, κινητοποίηση επικρατεί και στις τάξεις των Οργανωμένων Φίλων της Ομάδα μας για το ματς με την Ηλιούπολη. Οι φίλοι του Ιωνικού, ήδη ήρθαν σε επαφή με την Διοίκηση για προαγορά εισιτηρίων του αγώνα.

Επίσης, αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα μεταβεί την Παρασκευή (22/10) σε Γυμνάσιο-Λύκειο της περιοχής της Νεάπολης για να μοιράσει δωρεάν εισιτήρια του αγώνα σε μαθητές.

Στόχος όλων είναι η συσπείρωση των φιλάθλων και με τη συμμετοχή παιδιών από τα γύρω Γυμνάσια- Λύκεια της περιοχής υποστηρίζοντας τον Ιωνικό σε κάθε αγώνα, σε υγιή σκεπτόμενα πλαίσια.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ