ΙΩΝΙΚΟΣ

Πέρασε στην αντεπίθεση

Πέρασε στην αντεπίθεση
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι διαφορές με τον Ρουμάνο παίκτη, Νικολάε Μιτέα θα λυθούν στο δικαστήριο

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Νικολάε Μιτέα, εξέδωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ιωνικός, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Αναφορικά με τα δημοσιεύματα του Ρουμάνικου τύπου με θέμα τον ποδοσφαιριστή Νικολάε Μιτέα, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω: Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Ιωνικού είναι άκρως δυσφημιστικές για το σύλλογο και για αυτό το θέμα θα επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη.

Ο Κύριος Μιτέα ήρθε στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Ιωνικού στα μέσα Αυγούστου και ενώ η ομάδα είχε τελειώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ως διοίκηση γνωρίζαμε ότι ο παίκτης έχει να αγωνιστεί ένα χρόνο και για αυτό θα περνούσε από ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, που έδειξαν την εικόνα του, ποτέ όμως από αιματολογικές.

Αυτό που γνωρίζαμε επίσης ως διοίκηση ήταν ότι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ήταν ο Κύριος Μπεκάλι. Ωστόσο ο Κύριος Μιτέα μας είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και θα έπρεπε να μιλήσουμε με τους Κυρίους Λυμπέρη και Χάνεμπεργκ από την Ολλανδία όπως και πράξαμε. Έτσι λοιπόν , ο Κύριος Μιτέα με τους δύο προαναφερόμενους Κυρίους, ήρθε στα γραφεία της ομάδας μας και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Ιωνικό, έναντι χαμηλής αμοιβής, θέλοντας να αποδείξει την αγωνιστική του αξία.

Παράλληλα παρακάλεσε την ΠΑΕ να καταθέσει το συμβόλαιο μετά τις 30-8, προκειμένου να μην πληρώσει στον Κύριο Μπεκάλι ρήτρα 300.000 Ευρώ. Και αυτό το αίτημα του έγινε αποδεκτό. Δεν αγωνίστηκε σε κανένα επίσημο ή φιλικό παιχνίδι μέχρι σήμερα, ενώ ήταν πότε παρών, πότε απών στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Παράλληλα, ζήτησε να πάει στη Ρουμανία για να φέρει το αυτοκίνητο του και αυτή η επιθυμία του έγινε αποδεκτή. Επίσης, προξένησε ζημιές στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Εν κατακλείδι λοιπόν, η άποψη της ΠΑΕ Ιωνικός είναι ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας η οποία θα πράξει τα δέοντα ενώ δηλώνουμε ότι οι καταγγελίες του όσον αφορά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ είναι συκοφαντικές και άνευ ουσίας. Τα υπόλοιπα πλέον, τα αναλαμβάνουν οι δικηγόροι
".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά γυμνάστηκαν το πρωί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Το Σάββατο το πρωί (10.30), η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ