ΙΩΝΙΚΟΣ

Σιστόν: "Να είναι μαζί μας ο κόσμος"

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Ιωνικού να γεμίζουν το γήπεδο έκανε ο Ντιόγκο Σιστόν, πως στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή, τους στόχους του Ιωνικού, αλλά και τους δικούς του μίλησε ο Ντιόγκο Σιστόν.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού, ανέφερε πως θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και πως σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σιστόν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός:

" Η χρονιά που ξεκινάει με τον Ιωνικό είναι πάρα πολύ σημαντική για όλους μας στην ομάδα. Ξεκινήσαμε χωρίς καλά -καλά να γνωρίζουμε ό ένας τον άλλο, ωστόσο σιγά-σιγά και όσο πέρναγε ο καιρός, ερχόμασταν πιο κοντά και πλέον μετά από μία δυνατή προετοιμασία ,γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και παράλληλα μαθαίνουμε το παιχνίδι των συμπαικτών μας. Βρισκόμαστε πλέον μία εβδομάδα πριν το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και η προετοιμασία αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Θρασύβουλο".

Ο Σιστόν αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του: " Ήρθα στην ομάδα με σκοπό να μπορέσω να βοηθήσω ,όπως μπορώ, την ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο ,μιας και υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες, και για αυτό το λόγο θα χρειαστεί σκληρή δουλειά από όλους μας για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο".

Ο Βραζιλιάνος είχε και ένα μήνυμα για τον κόσμο: " Τους θέλουμε κοντά μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα του συλλόγου. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και ο κόσμος θα πρέπει να είναι μαζί μας".

Φιλικό με τον Φωστήρα

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας, επιστρέφοντας από το ρεπό που είχαν, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα.

Ο Θεοδωρόπουλος θα μείνει σε ακινησία για άλλες τρεις μέρες, μετά το βαρύ διάστρεμμα της δεξιάς ποδοκνημικής που υπέστη στην προπόνηση του Σαββάτου.

Τέλος, την Τρίτη θα γίνει το φιλικό με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου το οποίο και θα ξεκινήσει στις 17.30 και ο τεχνικός του Ιωνικού, θα φανερώσει τις σκέψεις του σχετικά με το σχήμα που έχει στο μυαλό του ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ