ΗΡΑΚΛΗΣ

Αναμονή για τον Ελευθερόπουλο

Αναμονή για τον Ελευθερόπουλο
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. 250 εισιτήρια θα διαθέσουν οι "κυανόλευκοι" για το εκτός έδρας ματς.

Μετά το μεσημέρι έφτασε η αποστολή του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" μεταφέρθηκε απευθείας στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για προπόνηση.

Aλλωστε το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δεν επιτρέπει περιθώρια για ανάπαυση, μετά την χθεσινή μάχη στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ταλαιπωρείται από την μέση του και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας περιμένει να ηρεμήσει το τραύμα του, προκειμένου να προχωρήσει σε εκτίμηση της κατάστασής του.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Ηρακλή να εξασφάλισε άδεια από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και παρέμεινε στην Αθήνα, ακολουθώντας εντολές για ξεκούραση και χαλάρωση.

Οι λοιποί τραυματίες, συνέχισαν με ό,τι έκαναν και τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή Στέλιος Ηλιάδης και Άμπραχαμ Αλετσένου με ατομικό πρόγραμμα, ο Μανόλης Παπαστεριανός με πρόγραμμα γυμναστηρίου και ο Μίρνες Σίσιτς με θεραπεία.

Κι όσο για το πρόγραμμα του Ηρακλή αύριο Δευτέρα (25/10), περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις 12:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Προετοιμασία για το Κύπελλο
Το Αγρίνιο και συγκεκριμένα το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός του Ηρακλή την Τετάρτη (27/10, 14:00), όπου οι "κυανόλευκοι" είναι να δώσουν τον νοκ άουτ αγώνα για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κι όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή που θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Ουζουνίδη, η ΠΑΕ υπενθυμίζεται πως έχει εξασφαλίσει 250 εισιτήρια, θα δώσουν το παρών στην θύρα 5. Σχετικά δε με την διάθεσή τους αυτή θα πραγματοποιηθεί από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Εκτός πλάνων ο Σολτάνι
Ο Καρίμ Σολτάνι, μετά την κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε χθες στην Τρίπολη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός είναι εκτός πλάνων και το, αν θα τεθεί εκ νέου στο σχεδιασμό του Ουζουνίδη, για την αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (31/10, 15:00), θα κριθεί από το αρμόδιο όργανο και την ποινή, την οποία θα του επιβάλλει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ