ΗΡΑΚΛΗΣ

Απασχολεί ο Καρντόσο ενώ τα γύρισε ο Καμενάρ

Απασχολεί ο Καρντόσο ενώ τα γύρισε ο Καμενάρ
INTIME SPORTS

Τέσσερις μέρες πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League στον Ηρακλή ο Μαρίνος Ουζουνίδης παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι της πρεμιέρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ολυμπιακό συνεχίζει την μεταγραφική του αναζήτηση.

Ο προπονητής του Ηρακλή μετά την αλλαγή στάσης του διεθνή Σλοβάκου τερματοφύλακα Λιούμπος Καμενάρ να μην έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ναντ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο φαίνεται να κινείται και πάλι για τερματοφύλακα. Η αλλαγή στάσης του 23χρονου έγινε γνωστή στην διοίκηση της ΠΑΕ χθες το πρωί, της Δευτέρας, σε επικοινωνία του εκπροσώπου του.

Εκτός από τερματοφύλακα ο Ουζουνίδης όχι απλώς συνεχίζει να αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την ενδεχόμενη παραμονή του Ματίας Λέκι αλλά ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την θέση του αμυντικού χαφ. Θέμα απόκτησης του Χρήστου Πατσατζόγλου αν και προτάθηκε σε αντίθεση με τον Αργεντινό Οράσιο Καρντόσο που μέχρι πέρσι αγωνιζότανε στον Αστέρα Τρίπολης.

Η περίπτωσή του όμως δείχνει να είναι ενδιαφέρουσα για τον Ουζουνίδη που δείχνει θετικός στην απόκτησή του αλλά την στιγμή αυτή δύο παράμετροι θα αποτελέσουνε κριτήριο. Η μία έχει να κάνει με το οικονομικό και η άλλη εξίσου σημαντική με το αν θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός που φαίνεται να ασχολείται και πάλι με την περίπτωσή του. Επίσης τις τελευταίες μέρες έχει προταθεί και ένας διεθνής αμυντικός χαφ που ανήκει σε ομάδα αλλά υπάρχει η διάθεση να τον δώσει δανεικό για να έχει παιχνίδια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλή συνεχίστηκε σήμερα με μία διπλή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι το πρωί χωρισμένη σε δύο γκρουπ και το απόγευμα όλοι μαζί σε κανονικούς ρυθμούς. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ουζουνίδη εν όψει της πρεμιέρας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League η απουσία του τιμωρημένου Βικτοράς Γιάκομπ.

Ηλιάδης: "Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά"

Όσο για τον Στέλιο Ηλιάδη που εκπροσώπησε το πρωί τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στην καθιερωμένη από σήμερα media day της Τρίτης αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τόνισε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα. Είναι καλό το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, πάμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας ο Ηλιάδης σημείωσε: " Έχουμε αποκτήσει αρκετούς καινούριους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν και στην πορεία αλλάξαμε και προπονητή. Δουλεύουμε πολύ και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις για να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας".

Ο Ηλιάδης τέλος έκανε ειδική μνεία για τον – αναγκαστικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα – περιορισμένο αριθμό των φιλικών αλλά και ανάγκης στήριξης από τον κόσμο της ομάδας επισημαίνοντας: " Θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά αν είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση, κόσμος, θα καταφέρουμε πολλά".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ