ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαζύγιο με Αλετσένου

Διαζύγιο με Αλετσένου

Τη λύση της συνεργασίας με τον Νιγηριανό αμυντικό Άμπραχαμ Αλετσένου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα.

"Λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τον Νιγηριανό αμυντικό, Άμπραχαμ Αλετσένου, με την ομάδα να επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για την υποδειγματική και επαγγελματική παρουσία του σε αυτήν, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και να εκφράσει την λύπη της για το γεγονός ότι ο ατυχής και σοβαρός τραυματισμός του, δεν του επέτρεψε να προσφέρει, ενώ, παράλληλα, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του.

Στο μεταξύ πρωτοχρονιά στην Μίκρα προβλέπεται να περάσουν όλοι στο ‘κυανόλευκο’ ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό, καθώς μετά την επιστροφή από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προβλέπεται πρόγραμμα προπονήσεων σε καθημερινή βάση και συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 28/12 στις 16:00, την Τετάρτη 29/12 στις 16:00,την Πέμπτη 30/12 στις 09:00 και στις 16:00, την Παρασκευή 31/12 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) στις 09:00, το Σάββατο 01/01 (Πρωτοχρονιά) στις 16:00 και την Κυριακή 02/01 στις 11:00. Βεβαίως, το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα του ‘Γ. Καραϊσκάκης’ θα συνεχιστεί και στις αρχές της επόμενη εβδομάδας μέχρι τον αγώνα (Τετάρτη 05/01, 19:30).



Η ομάδα και σήμερα (26/12) συνεχίζει την ανάπαυλα των Χριστουγέννων και το ραντεβού για συγκέντρωση στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα είναι για την Τρίτη , στις 16:00. Στο ραντεβού αυτό δεν θα δώσει, σίγουρα, το ‘παρών’ ο Πάμπλο Λίμα, καθώς έχει άδεια επιστροφής από την τεχνική ηγεσία την 1η Ιανουαρίου, λόγω της μακρινής μετάβασής του στην Ουρουγουάη.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η επιστροφή του Χοσέμι, καθώς, λόγω της εσπευσμένης αναχώρησής του στην Ισπανία, ακυρώθηκαν τα αρχικά εισιτήρια, που είχαν εκδοθεί και απομένει να φανεί, αν θα κατορθώσει να βρει πτήση για τις 28/12, ή θα αναγκαστεί να καθυστερήσει.



Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και η τεχνική ηγεσία αναμένουν την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, προκειμένου να αποδειχθεί αν ‘κουβαλούν’ κάποιο πρόβλημα από τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, αν και δεν υπήρξε κάποιος, που να υπέστη κάτι σημαντικό. Ο Πασχάλης Βουτσιάς θα επανέλθει αμέσως σε πλήρεις ρυθμούς με την ομάδα, ενώ ο Τάσος Κατσαμπής θα συνεχίσει την ανάρρωση εκτός προπονήσεων.


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ