ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκτός αποστολής ο Ελευθερόπουλος

Εκτός αποστολής ο Ελευθερόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του "γηραιού" για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Με μία πρωινή ελαφριάς μορφής προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο (27/10, 14:00).

Για τους εκτός προγράμματος ισχύουν τα ίδια: ο Παπαστεριανός γυμναστήριο, ο Σίσιτς, ο Ηλιάδης και ο Αλετσένου ατομικό, ο Ελευθερόπουλος αναρρώνει στην Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Θεσσαλονίκη, για να αρχίσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σολτάνι όντας και τιμωρημένος ξεκουράστηκε, μιας και τον ταλαιπωρεί ελαφρώς ένα ουρολογικής φύσης μικροπρόβλημα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές με τον Ηρακλή να μην έχει ζήτημα παρουσίας νεαρών παικτών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ, καθώς διαθέτει αρκετούς στην αποστολή του ούτως ή άλλως.

Οι εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού του "Γηραιού" είναι οι: Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Σζοτ, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Γκαρσία, Βουτσιάς, Ντάνι, Κομπαγιάσι, Γιάκομπ και Βέλλιος.

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Αγρινίου, μεταβαίνοντας στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας με το λεωφορείο της ΠΑΕ.

Κι όσο για το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής θα βρεθούν κοντά στην ομάδα στην μάχη του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο πρόεδρος, Ιωάννης Τάκης, και ο διοικητικός σύμβουλος, υπεύθυνος οικονομικών, Αλέξης Κεσόπουλος θα είναι εκεί, ενώ ο διοικητικός σύμβουλος, Κώστας Σουληναράς, ταξίδεψε από σήμερα, με το λεωφορείο της αποστολής.

Οι διοικούντες είναι σε ετοιμότητα και, σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδας, θα φροντίσουν για οτιδήποτε χρειαστούν οι εκδρομείς φίλοι της ομάδας, που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ώστε να συμπαρασταθούν στην κρίσιμη προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Υπενθυμίζεται πως στην διάθεση του "κυανόλευκου" κόσμου βρίσκονται 250 εισιτήρια, των 15 ευρώ, για την θύρα των φιλοξενουμένων του Γηπέδου (θύρα 5).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ