ΗΡΑΚΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Κλείνω τα αυτιά μου"

Ελευθερόπουλος: "Κλείνω τα αυτιά μου"
INTIME SPORTS

Κουρασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος τονίζει πως κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται για την διαιτησία.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, στάθηκε τόσο στην ισοπαλία του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο όσο και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και την συνέχεια αυτής.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον Libero 107,4 κι όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το τελικό 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου ο έμπειρος γκολκίπερ του Ηρακλή ανέφερε: "Σίγουρα χρειαστήκαμε και την τύχη στο παιχνίδι αλλά η ομάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι αντέδρασε ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ, αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Στον αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μας πίεσε ο Ατρόμητος, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και δεν έχουμε δέσει ακόμη όπως πρέπει" .

Συνεχίζοντας ο Ελευθερόπουλος τόνισε: "Είναι πολύ καλό πάντως που παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς, αυτό μας δίνει άνεση για να δουλέψουμε καλύτερα και περισσότερο στην συνέχεια. Η ομάδα χρειάζεται αρκετό καιρό για να δέσει όπως πρέπει και με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας έχει φύγει το άγχος, κάτι που είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, να κάνουν την ίδια προσπάθεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες, γιατί ότι εικόνα δείξεις στην διάρκεια της εβδομάδας, θα δείξεις και στον αγώνα".

Μιλώντας για την φετινή ομάδα του Ηρακλή είπε: "Το ρόστερ του Ηρακλή είναι πολύ καλό, ακόμη όμως προσπαθούμε στα παιχνίδια να δείξουμε δείγματα καλής ομάδας. Έχουμε σίγουρα ποιότητα στην ομάδα, με δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι μας και αυτό θέλει χρόνο. Όταν η ομάδα φτάσει στο σημείο που πρέπει θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα στο πρωτάθλημα.

Αυτή την στιγμή όμως, πρέπει να κοιτάξουμε να σωθούμε όσο νωρίτερα γίνεται γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής κινδύνευε τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό πρέπει να γίνει τώρα και στην συνέχεια ο Ηρακλής με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσει να φτάσει εκεί που ήταν παλαιότερα. Υπάρχουν στην ομάδα πολλά παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες, που θα μπορέσουν στην συνέχεια να κάνουν πολλά για τον Ηρακλή"
.

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα της ομάδας του Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος σημείωσε: "Πάντα έλεγα ότι το πρόγραμμα το φτιάχνεις μόνος σου εύκολο ή δύσκολο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Superleague, πρέπει να ματώνεις για κάθε βαθμό. Με την βοήθεια του κόσμου, που ήταν απίστευτος στο Περιστέρι, μπορούμε να πάμε καλά. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε 6 βαθμούς, ακόμη και στατιστικά να το δεις. Κοιτάμε όμως τώρα μόνο το παιχνίδι με την Λάρισα και μετά θα δούμε το επόμενο, είναι και τα δύο δύσκολα παιχνίδια".

Σε ερώτηση για την διαιτησία, είπε: "Κλείνω τα αυτιά μου σε ότι έχει να κάνει με την διαιτησία. Με έχει κουράσει όλο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και πλέον δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αυτή".

Στην παρατήρηση ότι φέτος κάνει μέχρι τώρα μια πολύ καλή χρονιά, τόνισε: "Και πέρυσι έκανα καλή χρονιά μέχρι να έρθει ο τραυματισμός μου. Ξέρετε είναι οξύμωρο αυτό που συμβαίνει, τα καλά μου παιχνίδια περνάνε πολύ light ενώ όταν κάνω ένα άσχημο παιχνίδι παίρνει διαστάσεις, μου το έχουν πει αυτό πολλοί συμπαίκτες μου και τώρα και παλαιότερα, δεν μου συγχωρούν εύκολα ένα κακό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα, αντίπαλος μου ήταν μόνο η μέση μου, εγώ κοιτάω να κάνω την δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ και ας κρίνουν οι άλλοι ότι θέλουν. Ποτέ όμως στην καριέρα μου δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω κανέναν, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για κάθε αθλητή και εκεί φαίνονται όλα".

Κλείνοντας ο Ελευθερόπουλος είπε: "Θέλουμε να συνεχίσει ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα, μας δίνει δύναμη αυτό και θέλουμε πολύ να είναι δίπλα μας συνέχεια".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ