ΗΡΑΚΛΗΣ

Ενδιαφέρον για Καστίγιο

Ενδιαφέρον για Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Δημοσίευμα εφημερίδας κάνει λόγο για επαφές της διοίκησης του Ηρακλή με τον Νέρι Καστίγιο, για δανεισμό του Μεξικανού άσου τον Γενάρη. Διορία 48 ωρών σε Ροτέν.

Η διοίκηση του Γηραιού είναι βέβαιο πως θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες θα καλύψουν τις "τρύπες" του καλοκαιριού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν τον Ηρακλή είναι ο Νέρι Καστίγιο, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News" η διοίκηση του Γηραιού έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όλα βέβαια θα κριθούν από το οικονομικό, καθώς τα δικαιώματα του 26χρονου άσου ανήκουν στην Σαχτάρ, η οποία φυσικά θέλει να βρει μια ομάδα που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εισπράττει ο Καστίγιο.

Στα θετικά της υπόθεσης είναι το γεγονός πως η ομάδα που παίζει τώρα ο Καστίγιο δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, όμως από την άλλη ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες από το Μεξικό (πχ Τίγκρες).

Καθοριστικό 48ωρο για Ροτέν

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δείχνουν διατεθειμένοι στην ΠΑΕ Ηρακλής να αναμείνουνε την απάντηση του Ζερόμ Ροτέν παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στις 15 Δεκεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό και την Τετάρτη (24/11) από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα δόθηκε στον Ροτέν τελεσίγραφο να απαντήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο στην επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του διάρκειας έξι μηνών με προοπτική επέκτασης το καλοκαίρι.

Με την στάση της αυτή η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ως στόχο να έχει τον 32χρονο Γάλλο το συντομότερο δυνατόν στην διάθεσή της ώστε να βρεθεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη – ακόμη και την επόμενη εβδομάδα – με σκοπό να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να είναι έτοιμος στις αρχές του έτους 2011.


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ