ΗΡΑΚΛΗΣ

Λίμα: "Να παραμείνουμε ήρεμοι"

Λίμα: "Να παραμείνουμε ήρεμοι"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός του Ηρακλή, Πάμπλο Λίμα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά και την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Αρχικά ο Λίμα αναφερόμενος στην παρουσία του Ηρακλή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Superleague όντας μόνος του δήλωσε στον Libero 107,4 : "Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα, οφείλουμε όμως να παραμείνουμε ήρεμοι για να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα".

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: "Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο, έχω καλή απόδοση μέχρι στιγμής και περιμένω τώρα το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο".

Για το γεγονός ότι στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Λάρισα, ο Ηρακλής βρέθηκε μπροστά στο σκορ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια σχολίασε:

"Είναι θέμα παιχνιδιού, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και έτσι μπορούμε και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για την ομάδα.

Σίγουρα η ομάδα δεν έχει πολύ καλή απόδοση αλλά δεν παίζει και άσχημα. Χρειαζόμαστε πάντως πολύ δουλειά και προσπάθεια στην συνέχεια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι τώρα".

Κλείνοντας, ο Λίμα μίλησε και για τον κόσμο του Ηρακλή λέγοντας: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή για την βοήθεια και την στήριξη που δίνουν στην ομάδα. Θα ήθελα να γνωρίζουν ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ