ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά τον Παπαστεριανό ο Λίμα

Μετά τον Παπαστεριανό ο Λίμα
INTIME SPORTS

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον τεχνικό του Ηρακλή αφού ενημερώθηκε για το ότι ο Μανόλης Παπαστεριανός θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα στο τέλος της προπόνησης ήρθε η αποχώρηση του Πάμπλο Λίμα.

Συγκεκριμένα ο διεθνής Ουρουγουανός αριστερός μπακ του «Γηραιού» αποχώρησε τραυματίας, με κάκωση στο γόνατό του και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία όπου και θα εκτιμηθεί η βαρύτητα του τραυματισμού του.

Όλα αυτά σε μία μέρα όπου με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Νωρίτερα το ιατρικό επιτελείο του «Γηραιού» είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί διεξοδικά με τους τραυματίες και αποδείχθηκε ότι επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, περί ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο του Παπαστεριανού και για απουσία του για διάστημα ενός μηνός.

Κατά τα άλλα Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Στέλιος Ηλιάδης συνεχίζουν να «ανεβάζουν» καθημερινά επίπεδα ατομικής προπόνησης, αλλά όπως όλα δείχνουν τα χρονικά περιθώρια δεν είναι αρκετά, προκειμένου να προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ, ως αδειούχος, απουσίαζε από την προπόνηση και στο αυριανό πρόγραμμα (12/10) θα αποδειχθεί αν, πράγματι, οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν ήταν σοβαρές.

Απόντες τέλος ήταν και οι άλλοι δύο αδειούχοι, Μπόγκνταν Μάρα και Μίρνες Σίσιτς, όπως και οι νεαροί διεθνείς, Απόστολος Βέλλιος και Γιώργος Κατσικάς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ