ΗΡΑΚΛΗΣ

Μήνυμα του κόσμου και της Διοίκησης

Μήνυμα του κόσμου και της Διοίκησης
INTIME SPORTS

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την χθεσινή επίσκεψη στα αποδυτήρια στο τέλος αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και τις συστάσεις που προχώρησε σήμερα εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας της σχετικό μήνυμα.

" Όποιος δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να παίζει στην ομάδα να μας το πει, ο Γενάρης είναι κοντά. Η διοίκηση σας στηρίζει αλλά εμφανίσεις όπως αυτή στο πρώτο ημίχρονο είναι απαράδεκτες. Τα περιθώρια στενεύουν και ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του", ήταν τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κι όσο για σήμερα; Το μήνυμα του κόσμου και της Διοίκησης της ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ήταν το εξής: " Ο κόσμος και η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ περιμένουν από τους παίκτες να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποια φανέλα φορούν. Μέσα από τη σειρά των τελευταίων εμφανίσεων, αποδεικνύεται ότι απέχουν πολύ από αυτό και αποτελεί υποχρέωσή τους να μας αποδείξουν το αντίθετο, με έργα, στον αγωνιστικό χώρο".

Ανάπαυση και περισυλλογή

Κι όσο για την επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, είναι μέρα ανάπαυσης και περισυλλογής για την ομάδα του Ηρακλή, μέσα από την δυσάρεστη ατμόσφαιρα, που διαμόρφωσαν τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το σημερινό ρεπό από αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία με προπόνηση στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (11/12, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντάνι υπέστη θλάση

Στα αγωνιστικά ο Ντάνι ήταν ο άτυχος της χθεσινής αγωνιστικής μέρας για τον Ηρακλή, με τον Πορτογάλο μέσο να έχει υποστεί θλάση οπισθίων μηριαίων στο δεξιό πόδι, αποχωρώντας από την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου Σταδίου με τον Εργοτέλη.

Η θλάση είναι διαπιστωμένη, αυτό, το οποίο απομένει να εκτιμηθεί, μέσω διεξοδικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθεί αύριο Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής, είναι ο βαθμός της και το διάστημα αναγκαστικής αποχής του για αποθεραπεία.

Η κατάσταση των ασθενών

Η κατάσταση των ασθενών της τελευταίας στιγμής δεν έχει βελτιωθεί σε τόσο σημαντικό βαθμό, ώστε να θεωρείται ότι από αύριο επανέρχονται σε πλήρη ρυθμό προπόνησης. Ο Γιώργος Μπαντής συνεχίζει και σήμερα (05/12) νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο αναρρώνοντας από την οξεία γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Πέτρος Κανακούδης προσπαθεί να απαλλαγεί από τον πυρετό της ίωσης. Λογικά, ηπιότερη θα είναι η κατάσταση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου, του οποίου το οδοντιατρικό πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ