ΗΡΑΚΛΗΣ

Μοναδικό ερωτηματικό ο Μάρα

Μοναδικό ερωτηματικό ο Μάρα
Μάρα INTIME SPORTS

Με τον Λίμα στην αποστολή και τον Μάρα να είναι αμφίβολος ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή (18:15 NOVA).

Με μία πρωινή προπόνηση στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η τελευταία προπόνηση ήταν χαλαρή και είχε να κάνει με ασκήσεις τελικής προσπάθειας.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά με τον Μπογκντάν Μάρα να μην προπονείται, για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνεται επιβάρυνση στο γαστροκνήμιο. Σε περίπτωση που δεν αισθάνεται καλά και την Κυριακή θα αποκλειστεί από την αποστολή.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Στέλιος Ηλιάδης το εντατικό πρόγραμμα. Ο Αμπραχαμ Αλετσένου από την πλευρά του ήρθε σε επαφή με μπάλα στο ατομικό πρόγραμμα, που ακολουθεί και μαζί με τον διεθνή Απόστολο Βέλλιο και τον τιμωρημένο Σεμπαστιάν Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Σζοτ, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Βουτσιάς, Ντάνι, Κομπαγιάσι, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ