ΗΡΑΚΛΗΣ

Ντάνι: "Πρέπει να πάρουμε την νίκη"

Ντάνι: "Πρέπει να πάρουμε την νίκη"
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι της Δευτέρας με τον Άρη (15/11, 19:30) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κινούνται στον Ηρακλή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει καθημερινά τα προβλήματά του να μειώνονται.

Συνάμα οι παίκτες της ομάδας που γνωρίζουνε την σημασία του παιχνιδιού που ακολουθεί φροντίζουν να ενημερώνουνε τους νεοφερμένους παίκτες της ομάδας μεταξύ των οποίων είναι και ο Ντάνι.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή σε δηλώσεις του στην καθιερωμένη Media Day αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη υποστήριξε: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε την νίκη", δείχνοντας ήδη να έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες λέγοντας: " Οι συμπαίκτες μου μου έχουν μιλήσει για την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και ότι πρέπει να τον κερδίσουμε. Άλλωστε θα παίξουμε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Κι όσο για το παιχνίδι που είχε προηγηθεί στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη το περασμένο Σάββατο είπε: " Ήμασταν σαφώς σ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σε εκείνο το διάστημα έπρεπε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ και να σφραγίσουμε τη νίκη, η οποία θα μας έφερνε ψηλά στην βαθμολογία. Δυστυχώς, δε συνέβη κάτι τέτοιο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας να μας ισοφαρίσει".

Σε ερώτηση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Ηρακλή σχολίασε: " Το δυσάρεστο είναι ότι για εμάς, το παραμικρό λάθος στοιχίζει βαθμούς. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε χάσει την νίκη εξαιτίας ενός λάθους στη διάρκεια ενός ολόκληρου του αγώνα".

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό κομμάτι εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου η αναζήτηση παικτών για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει την ίδια ώρα που στα γραφεία της ΠΑΕ φθάνουνε καθημερινά προτάσεις. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πάντως δεν φαίνεται να τίθεται θέμα Χαβιέ Κάμπορα ή Ζερόμ Ροτέν ενώ δύσκολα να προχωρήσει και η περίπτωση του Ζοέλ Επαλέ παρά το θέλω του διεθνή Καμερουνέζου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ