ΗΡΑΚΛΗΣ

Ντάνι: "Πρώτα η ομάδα, μετά εγώ"

Ντάνι: "Πρώτα η ομάδα, μετά εγώ"
INTIME SPORTS

Απόλυτα δικαιολογημένη ήταν η χαρά που επικρατούσε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της νίκης με 2-0 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή.

Σε ένα παιχνίδι όπου στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν εκπρόσωποι ομάδας από την Κίνα με έδρα το Πεκίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά αγωνιζόμενο τον Ρουμάνο επιθετικό του Ηρακλή Βικτοράς Γιάκομπ.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ηρακλή, Ντάνι, δήλωσε μετά τη λήξη του ματς:

"Η δουλειά μου δεν είναι να σκοράρω, είναι δουλειά άλλων ποδοσφαιριστών αλλά είμαι πολύ χαρούμενος όμως που σκόραρα. Η λέξη κλειδί ήταν η αυτοπεποίθηση".

Στην ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης στάθηκε ο Καρίμ Σολτάνι λέγοντας: "Χρειαζόμασταν πολύ την νίκη και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για μας και τους οπαδούς μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή, μπήκαμε πολύ δυναμικά και αντιμετωπίσαμε άξια μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ που δεν ήταν επικίνδυνη απέναντι μας.

Παίξαμε με πάθος και αυτό έφερε την νίκη", με τον Γαλλοαλγερινό να έδειξε να σκέφτεται ήδη την πρόκριση επί της Κέρκυρας στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αραμπατζής δήλωσε: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ΄ όλη τη διάρκεια και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς", ενώ όσον αφορά το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην Κέρκυρα τόνισε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κρύβει παγίδες και χρειάζεται προσοχή αλλά έχουμε προβάδισμα λόγω έδρας".

Στην σημασία της νίκης επί της ΑΕΚ εστίασε ο Σεμπαστιάν Γκαρσία με τον Αργεντινό να δήλωσε: "Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που θα βοηθήσει πολύ στο να ανέβει η ψυχολογία μας. Τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας και φιλοσοφίας της ομάδας", κι όσο για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης είπε: "Θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι δύσκολος ον θεσμός του Κυπέλλου έτσι ώστε να κλείσει επιτυχημένα το 2010 και να έχουμε καλές γιορτές".

Τέλος ο Ρόμπερτ Ζοτ που παραδέχθηκε πως ίσως ήταν το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Ηρακλή ο Πολωνός σημείωσε: "Ο προπονητής μας ζήτησε πριν το παιχνίδι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάναμε. Παίξαμε με πάθος και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ