ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Μεντί και οι τρεις "ερυθρόλευκοι"

Ο Μεντί και οι τρεις "ερυθρόλευκοι"

Η ισοπαλία με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπως ήταν επόμενο στεναχώρησε τους φιλάθλους του Ηρακλή και προβλημάτισε την διοίκηση της ΠΑΕ που ωστόσο δεν αφήνει το μεταγραφικό μέτωπο εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

Στο προσκήνιο φαίνεται να είναι ο Μπερνάρ Μεντί αλλά και οι Κώστας Μήτρογλου, Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργου Γκαλίτσιου του Ολυμπιακού σε περίπτωση που είτε λυθούν τα συμβόλαιά τους είτε δοθούν με την μορφή δανεισμού.

Ειδικότερα όμως οι συζητήσεις με τον 29χρονο Γάλλο δεξιό οπισθοφύλακα Μεντί με καταγωγή από την Σενεγάλη που από το καλοκαίρι παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την αγγλική Χαλ φαίνεται να είναι προχωρημένες.

Για τον λόγο αυτό και είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν την οχταετία 2000-2008 με εξαίρεση τον δανεισμό του το 2002 στην Μπόλτον τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Εκτός της περίπτωσης του Μεντί στην διάρκεια της προσεχής εβδομάδας αναμένεται να φανεί σε σχετική επαφή που είναι να γίνει και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κώστα Μήτρογλου, Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργο Γκαλίτσιο που απασχολούν όλες αυτές τις τελευταίες μέρες την ομάδα του Ηρακλή και τον τεχνικό της Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ωστόσο το απόγευμα και πέραν του προβληματισμού της διοίκησης της ΠΑΕ από την ισοπαλία με 1-1 με τον Εργοτέλη στο "Καυτανζόγλειο Στάδιο" περισσότεροι από εκατό οπαδοί του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας για να αποδοκιμάσουν τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Η απόφαση όμως για αποχώρηση της ομάδας από την έξοδο όπου αποχωρούν οι φιλοξενούμενες ομάδες είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη τους οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το συγκεκριμένο σημείο με το πούλμαν της αποστολής όμως να αποχώρησε χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ