ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Μυτιληναίος... είναι εδώ!

71η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ / ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
71η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ / ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ INTIME SPORTS

Η απόφαση του Βαγγέλη Μυτιληναίου να αναλάβει το κόστος υπαγωγής της ΠΑΕ Ηρακλής στην περαίωση για τα έτη 2000 έως 2004, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους "κυανόλευκους".

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ηρακλή θα καταβάλλει το ποσό των 350.000, ξεχρεώνοντας τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας από το 2000 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2004.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα μειώσει σημαντικά (περίπου 5.000 ευρώ) τη δόση της εφορίας που ανέρχεται στα 52.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναλάβει να τακτοποιεί ο Αντώνης Ρέμος, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Τάκη, η σημερινή διοίκηση έχει πληρώσει τρεις δώσεις.

Τώρα όσον αφορά την περαίωση για τα επόμενα έτη 2005-2009, οι διοικούντες την ΠΑΕ μελετούν ήδη τα δεδομένα και αναμένονται νέα στο συγκεκριμένο θέμα μέσα στις επόμενες μέρες.

Επιστροφή με απουσίες στη Μϊκρα

Με απογευματινή προπόνηση στη Μίκρα, συνοδεύτηκε η επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές απουσίαζαν, καθώς πήραν μία μέρα άδεια παραπάνω. Ο Καρλίνιος αποτελεί εξαίρεση καθώς πέρασε τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Ο Σεμπάστιαν Ρόμπλες προπονείται με τον Ηρακλή, ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Ο Πασχάλης Βουτσιάς επανήλθε σε ρυθμούς ομάδας και ο Τάσος Κατσαμπής (νωρίτερα από το αναμενόμενο) άρχισε και πάλι ατομική προπόνηση, με πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Ζήτησε εισιτήρια για Κέρκυρα και Λάρισα

Πεντακόσια εισιτήρια ζήτησε εγγράφως η ΠΑΕ Ηρακλής από την Κέρκυρα, για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας, την Τετάρτη 12/01/2011.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, στο "AEL FC Arena", με τη διοίκηση των "κυανόλευκων" να ζητά, εγγράφως, 1.500 εισιτήρια από τους "βυσσινί" για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ