ΗΡΑΚΛΗΣ

Οριστικά 1.100 εισιτήρια για Περιστέρι

Οριστικά 1.100 εισιτήρια για Περιστέρι
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (06/09), στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου η σύσκεψη των μέτρων τάξης της επικείμενης αναμέτρησης Ατρομήτου–Ηρακλή.

Σε αυτήν αποφασίστηκε να χορηγηθούν 1.100 εισιτήρια για τη Θύρα 1 του Σταδίου, για τις ανάγκες των φίλων του Ηρακλή, ενώ υπάρχει η προοπτική να παραχωρηθούν επιπλέον 200 εισιτήρια για τη Θύρα 2 του Σταδίου, αν και εφόσον παραστεί η σχετική ανάγκη.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο αρχικός αριθμός εισιτηρίων αποδειχθεί αρκετός η Θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή. Αν περισσέψουν εισιτήρια από την πλευρά των φιλοξενουμένων, θα επιστραφούν και θα διατεθούν από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 1 του Σταδίου πριν την αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ Ηρακλής απέστειλε έγγραφο ανταποδοτικότητας στην ΠΑΕ Ατρόμητος, διασφαλίζοντας ίδιο πλαίσιο εξυπηρέτησης σε επίπεδο εισιτηρίων σχετικά με τον αγώνα του δευτέρου γύρου. Από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής στη σύσκεψη παρέστη ο υπεύθυνος ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας διαθέτουν, πλέον, το απαιτούμενο διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής, μέσω του ηλεκτρονικού δικτύου καταχώρησης, όπως ισχύει στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχοντας αντικατασταθεί η διαδικασία της μπλε κάρτας.

Κι αυτό γιατί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα έφθασε το απαιτούμενο διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής των Χοσέμι, Ρόμπερτ Σζοτ και Γιώργου Κυριαζή που εξαιτίας της καθυστέρησης που είχε υπάρξει εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό. Κάτι ανάλογο συνέβη σήμερα και με τους νεαποκτηθέντες Μαρσέλ Ρομάν και Ντάνι.

Ως εκ τούτου απομένει η έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ για τους νεομεταγραφέντες, διαδικασία, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και άπαντες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου (11/09).

Συσκέψεις για οργανωτικά ζητήματα, που αφορούν στην πρώτη εκτός έδρας μετακίνηση της «κυανόλευκης» ομάδας για τη φετινή Super League, απασχόλησαν σήμερα τους διοικούντες, τον Γενικό Αρχηγό και αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ.

Το παλεύουν Κομπαγιάσι και Σζοτ

Μετά το ρεπό της Κυριακής, η ομάδα του Ηρακλή επανήλθε στις προπονήσεις σήμερα (06/09) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, αρχίζοντας και την προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/09, 17:15).

Οι Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Ρόμπερτ Σζοτ συνέχισαν την θεραπεία τους, αλλά πέρασαν και σε ανεβασμένων ρυθμών ατομικό πρόγραμμα. Η εκτίμηση αυτής της στιγμής είναι ότι (αν η κατάστασή τους εξελιχθεί ομαλά) στα μέσα της εβδομάδας θα περάσουν, αμφότεροι, σε πλήρεις ρυθμούς και θα τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Πιο εντατικούς ρυθμούς ακολουθεί πλέον και στο δικό του ατομικό πρόγραμμα ο Γίρι Κρέιτσι. Κατά τα άλλα από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν ο αδειούχος Ντάνι, ο οποίος επιστρέφει οδικώς από τη Ρουμανία με την οικογένειά του και ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος βρίσκεται στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Αύριο Τρίτη (07/09), το πρόγραμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι διπλό, με προπονήσεις στις 09:00 και στις 18:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ