ΗΡΑΚΛΗΣ

Προλαβαίνει το ντέρμπι της Τούμπας ο Σολτάνι

Προλαβαίνει το ντέρμπι της Τούμπας ο Σολτάνι
INTIME SPORTS

Με τα ευχάριστα νέα να έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Καρίμ Σολτάνι συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία του Ηρακλή για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Γαλλοαλγερινός εντατικοποίησε το ατομικό πρόγραμμά του και έδειξε ότι από αύριο μπορεί να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κατά τα άλλα σε πλήρεις ρυθμούς εξελίχθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα η συνέχιση της προετοιμασίας για το τοπικό ντέρμπι της Τούμπας.


Σε αυτήν η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της επιθετικής συμπεριφοράς και της οργάνωσης παιχνιδιού.


Αντιθέτως με τον Σολτάνι, πλέον, δεν υπάρχουν ούτε οι αμυδρές ελπίδες συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όσον αφορά στον Ντάνι, καθώς ο Πορτογάλος μέσος του «Γηραιού» συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας και δεν έχει τα χρονικά περιθώρια πλήρους επαναφοράς.


Ο Γιώργος Μπαντής είναι καλά, ακολούθησε σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης, από αύριο θα προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Τούμπας.


Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπερνά τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε και άρχισε το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμά του, που προβλέπεται μέχρι τέλους της εβδομάδας, με ασκήσεις γυμναστηρίου.


Κι όσο για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.


Σήμερα το πρωί εξάλλου στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με την ΠΑΕ Ηρακλής να εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.


Βεβαίως, με βάση την δεδηλωμένη απόφαση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να μην ανταλλάσσει εισιτήρια με τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης (λόγω μη ύπαρξης ίσων όρων στη φιλοξενία οπαδών στα άλλα δύο γήπεδα της πόλης, σε σχέση με το Καυτανζόγλειο) δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ