ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώτος μετά από 8 χρόνια

Πρώτος μετά από 8 χρόνια
INTIME SPORTS

Χρειάστηκαν να περάσουν σχεδόν 8 χρόνια για να έχει και πάλι η πρώτη θέση της μεγάλης κατηγορίας χρώμα... κυανόλευκο εκ Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα από τις 1/12/2002.

Η σεζόν 2002/03 βρήκε την ομάδα του Ηρακλή στην κορυφή την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα ο "γηραιός" συγκατοικούσε με τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ με 18 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Έπειτα από 8 χρόνια, ο Ηρακλής φιγουράρει και πάλι στην πρώτη θέση και αυτή τη φορά ολομόναχος. Σύμφωνοι, μιλάμε για μια βαθμολογία μετά από μόλις 3 αγωνιστικές. Ωστόσο μιλάμε και για μια ομάδα που το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήξερε αν θα αγωνίζεται στη Superleague.

Ανεξάρτητα λοιπόν πόσο θα κρατήσει η πρωτιά, η εικόνα της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή είναι ένας μικρός άθλος για το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μια πρωτιά πάντως που θα έχει την ευκαιρία να την κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική, καθώς δίνει ακόμα ένα παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο υποδέχομενος την Καβάλα (26/9, 16:00).

* Από την καταμέτρηση των φορών που έχει βρεθεί ο Ηρακλής στην πρώτη θέση, εξαιρούνται οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ