ΗΡΑΚΛΗΣ

Σφίγγει τα δόντια ο Γιάκομπ

Σφίγγει τα δόντια ο Γιάκομπ
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορας Γιάκομπ δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Κυριακής, για προληπτικούς λόγους, αλλά βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με της Δευτέρας με τον Άρη.

Με μία τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του αυριανού τοπικού ντέρμπι κόντρα στον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (15/11, 19:30).

Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι προτιμήθηκε να μην πιεστεί, από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή και να είναι πανέτοιμος από το επόμενο παιχνίδι, ενώ, όπως αναμενόταν, το ίδιο συνέβη και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος, προπονείται κανονικά εδώ και λίγες μέρες.

Ο Βίκτορας Γιάκομπ δεν ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε μια ελαφρά μυϊκή επιβάρυνση, η οποία δεν πρόκειται να τον επηρεάσει, ως προς τη συμμετοχή του στην αυριανή ποδοσφαιρική μάχη.

Ο τεχνικός του Ηρακλή μετά το τέλος της προπόνησης κατέληξε σε αποστολή 20 ποδοσφαιριστών, από την οποία θα προκύψει, αύριο, πριν τον αγώνα, η τελική 18άδα με τους εκλεκτούς του να είναι οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Γκαρσία, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς και Σολτάνι.

Κι όσο για το πώς αναμένεται να παρατάξει ο Ουζουνίδης το σύνολο του; Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουνε οι Κατσαμπής και Χοσέμι έχοντας στα άκρα στα αριστερά τους τον Κανακούδη και στα δεξιά τους τον Αραμπατζή.

Στον άξονα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθεί το δίδυμο των Ντάνι και Καρλίνιος με τον Σολτάνι στα αριστερά τους και τον Μάρα στα δεξιά τους. Ανάμεσά τους θα είναι σε ρόλο οργανωτή ο Πίτου Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάκομπ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ