ΗΡΑΚΛΗΣ

Στα πλάνα Χοσέμι και Ντάνι για ΑΕΚ

Στα πλάνα Χοσέμι και Ντάνι για ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Υπό τις χαμηλές θερμοκρασίες της σημερινής μέρας (16/12), και σε χιονισμένο περιβάλλον, διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Τα ευχάριστα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν ότι ο Χοσέμι και ο Ντάνι είναι απολύτως καλά και προπονούνται σε πλήρεις ρυθμούς με την ομάδα ακολούθησαν και χθες Τετάρτη άλλωστε τμήμα του κανονικού προγράμματος με την τεχνική ηγεσία να τους υπολογίζει για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Τάσος Κατσαμπής ωστόσο, μετά την εισαγωγή του σε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο κεφάλι, κρίθηκε αναγκαίο να μείνει εκτός κάθε δραστηριότητας και θα επανεξεταστεί από το νευρολόγο, που τον παρακολουθεί.

Κι όσο για τον Πασχάλη Βουτσιά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ και η αυριανή προπόνηση του Ηρακλή θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο παγωμένος, λόγω των καιρικών συνθηκών, αγωνιστικός χώρος του Καυτανζογλείου Σταδίου, εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Σκάουτερ στο Καυτανζόγλειο

Παρουσία απεσταλμένων ομάδων του εξωτερικού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ του Ηρακλή με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Συγκεκριμένα η γερμανική Κολονία ειδοποίησε εγγράφως την ΠΑΕ Ηρακλής για την εξυπηρέτηση της παρουσίας του σκάουτερ, Γιάννη Τσώλη, και ενός συνεργάτη του, ενώ η πολωνική Βίσλα Κρακοβίας για την παρουσία του Μάρτσιν Κούζμπα.

Τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου

Για όσους δεν προμηθευθούν εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα (μέχρι και αύριο, Παρασκευή 17/12, 10:00 - 18:00) θα λειτουργήσει εκδοτήριο του Καυτανζογλείου (επί της Αγίου Δημητρίου) το Σάββατο 18/12, από τις 12:00 ως τις 17:00.

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 19/12) τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου θα λειτουργήσουν από τις 11:00 ως την ώρα του παιχνιδιού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρες 7, 8: 15 ευρώ, Θύρες 12, 13, 14: 25 ευρώ, Θύρες 4, 5: 40 ευρώ και V.I.P: 75 ευρώ.

Ειδικές τιμές στα εισιτήρια του Κυπέλλου

Την προσεχή Πέμπτη (23/12, 17:30) ο Ηρακλής δίνει σημαντικότατο για την φετινή αγωνιστική περίοδο αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με στόχο την πρόκρισή στους «8» της διοργάνωσης.

Για το συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσουν ειδικές και εξαιρετικά μειωμένες τιμές εισιτηρίων, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, κατά τις καθημερινές (ακόμη και από σήμερα), από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων θα διαμορφωθούν ως εξής: Θύρες 7, 8, 9, 10: 10 ευρώ, Θύρες 4, 5, 12, 13, 14: 20 ευρώ και V.I.P: 30 ευρώ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ