ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο χέρι του Μεντί

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΑΝΤ ΜΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΑΝΤ ΜΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ MOTIONTEAM

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ότι είχε να κάνει στην περίπτωση του Μερνάρ Μεντί το έκανε και πλέον αναμένει την απάντηση το Σάββατο πρωί.

Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός αμυντικός που είχε έρθει χθες (09/12) το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από την σύζυγό του σήμερα το πρωί είχε την ευκαιρία να πάρει μία γεύση της πόλης, του Καυτανζογλείου Σταδίου και των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Εκεί παρουσία των δύο εκπροσώπων του είχε συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής λαμβάνοντας στα χέρια του την πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα που τους είχανε γίνει γνωστά και προ της άφιξής του για συνεργασία 6 μηνών – μέχρι το καλοκαίρι – με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά το πέρας της κουβέντας όπου έδειξε να θέλει να πετύχει αύξηση των απολαβών του κάτι όμως στο οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν κάθετη ότι δεν τίθεται θέμα ο Μεντί ζήτησε διορία μέχρι αύριο (Σάββατο) το πρωί για να απαντήσει.


Στα θετικά για τον Ηρακλή ότι στον 29χρονο Γάλλο άρεσε ως γήπεδο το Καυτανζόγλειο αλλά και οι εγκαταστάσεις της Μίκρας ενώ είχε και μία σύντομη συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, όπου συζήτησαν αγωνιστικά θέματα.


Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της βαρόμετρο όσον αφορά την επίτευξη και συνάμα ολοκλήρωση της συμφωνίας του φαίνεται να είναι η σύζυγός του με την οποία το πρωί φρόντισαν να επισκεφθούν εκτός από σπίτια και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τα τρία παιδιά τους.


Πλέον σε περίπτωση που ο Μεντί πει αύριο το πρωί το ναι στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής το απόγευμα θα βρεθεί με τα μέλη της διοίκησης στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ για την 14 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Όπως και να έχει όμως η επιστροφή του ζεύγους Μεντί στο Παρίσι είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Κυριακή και αν απαντήσει θετικά τότε αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ