ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα εισιτήρια από το στάδιο του Περιστερίου

Τα εισιτήρια από το στάδιο του Περιστερίου
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει εξασφαλίσει για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο (11/09, 17:15), για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, το συνολικό αριθμό των 1.300 εισιτηρίων.

Αυτά θα διατίθενται (αποκλειστικά και μόνο) κατά την ημέρα του αγώνα, από ειδικό εκδοτήριο, έξω από τη θύρα 1 του Σταδίου, θύρα, στην οποία θα εγκατασταθούν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή, που επιθυμούν να εκδράμουν στην Αθήνα για το συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προμήθεια εισιτηρίου είναι διασφαλισμένη και ότι οι ανάγκες παρουσίας στην κερκίδα της αναμέτρησης θα εξυπηρετηθούν σε απόλυτο βαθμό.

Εν τω μεταξύ με ενθουσιασμό επιστρέφει σήμερα (08/09) στις προπονήσεις του Ηρακλή ο Απόστολος Βέλλιος, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. Αυτό καθώς στο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ολλανδίας με δύο δικά του γκολ χάρισε την νίκη στο σύνολό μας με το τελικό 3-1.

Σε προτεραιότητα από την φετινή αγωνιστική περίοδο τα θέματα, που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις σχετικές με αυτό διαδικασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης των Γραφείων της ΠΑΕ, όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, σήμερα (08/09) η εξουσιοδοτημένη από τη Super League για το ηλεκτρονικό εισιτήριο εταιρία, Space Hellas, διοργάνωσε σεμιναριακή ημερίδα σχετικά με το αντικείμενο.

Από πλευράς ΠΑΕ Ηρακλής σε αυτήν βρέθηκαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης και η Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης, Σοφία Γκαρανέ, οι οποίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη του συγκεκριμένου τομέα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ