ΗΡΑΚΛΗΣ

Θετική ανταπόκριση από Λίμα

Θετική ανταπόκριση από Λίμα
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λίμα εμφανίζει θετική ανταπόκριση στην θεραπεία και προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα προλάβει να περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας, πριν τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, συνεργασίας και δημιουργίας επιθετικών φάσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (17/10, 18:15).

Ο Γιώργος Κατσικάς πρόλαβε τελικά το πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και προπονήθηκε κανονικά.

Κι όσο για τον διεθνή Ουρουγουανό Πάμπλο Λίμα εμφανίζει θετική ανταπόκριση στην θεραπεία και προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα προλάβει να περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας, πριν τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Από την πλευρά του ο διεθνής Ιάπωνας μέσος του Ηρακλή, Ντάιγκο Κομπαγιάσι, «ανέβασε» σε απόλυτο επίπεδο την ατομική προπόνησή του, καθώς άρχισε ασκήσεις με την μπάλα, με την προοπτική να είναι έτοιμος μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Στέλιος Ηλιάδης συνέχισε με ατομικό, ο οποίος θα περάσει και το υπόλοιπο της εβδομάδας σε χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να έχει ομαλή και ασφαλή επανένταξη στο πρόγραμμα της ομάδας, όταν θα είναι έτοιμος, προκειμένου να αποφευχθεί περίπτωση επανεμφάνισης ενοχλήσεων.

Την ίδια ώρα ο Άμπραχαμ Αλετσένου συνεχίζει την προσπάθεια επαναφοράς, με ατομική προπόνηση ενώ πριν την προπόνηση και με μέριμνα του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, έγινε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή το απαραίτητο αυτήν την εποχή αντιγριπικό εμβόλιο.

Για αύριο Πέμπτη (14/10), οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Ηρακλής, ότι επιθυμεί την παρακολούθηση του αγώνα της της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τους συνεργάτες της, κ.κ. Στέφανο Διονυσόπουλο και Γιώργο Χερίδη.

Τέλος η ΠΑΕ Άρης, με έγγραφό της, ζήτησε σήμερα από την ΠΑΕ Ηρακλής 1.385 εισιτήρια (το προσδιορίζει ως το 5% της χωρητικότητας του Καυτανζογλείου Σταδίου) για την κάλυψη των αναγκών των οπαδών της, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 19:30.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ