ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Κομπαγιάσι με Καβάλα

Χωρίς Κομπαγιάσι με Καβάλα
INTIME SPORTS

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με πρωταγωνιστή τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο διεθνής Ιάπωνας μέσος του Ηρακλή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ενώ αύριο η ιατρική ομάδα της ΠΑΕ θα εξάγει την οριστική εκτίμηση για τον τραυματισμό του.

Κατά τα άλλα ευνοϊκές, για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν οι εξελίξεις στο σημερινό (23/09) πρόγραμμα προπόνησης της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα για τους Βικτοράς Γιάκομπ, Καρίμ Σολτάνι και Μανώλη Παπαστεριανό.


Και οι τρεις ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και πήραν κανονικά μέρος στην ομαδική προπόνηση, θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της κυριακάτικης ποδοσφαιρικής μάχης με την Καβάλα.


Εκτός κανονικού ρυθμού, αλλά ανεβάζοντας επίπεδα στο ατομικό πρόγραμμα, ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.


Κατά τα άλλα σύσκεψη συνεργασίας με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας, Εμπενίζερ Χάγκαν, είχαν σήμερα οι διοικούντες της ΠΑΕ, στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Η συζήτηση αφορούσε στην μελέτη των συγκεκριμένων στόχων (μεταγραφικού ενδιαφέροντος), τους οποίους μελετά ο Χάγκαν και τον προγραμματισμό, που έχει καταστρώσει το προσεχές διάστημα σχετικά με το αντικείμενο της ενασχόλησής του.


Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε εγγράφως 500 εισιτήρια από την ΠΑΕ Κέρκυρα για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η νησιωτική ομάδα. Μάλιστα, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ζήτησε από τους γηπεδούχους να λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο για τα εισιτήρια, έξω από την θύρα, στην οποία θα βρεθούν οι φίλαθλοί της για τον αγώνα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ