ATHENS KALLITHEA

Κουτρουμπής: "Γρήγορη παραμονή"

Κουτρουμπής: "Γρήγορη παραμονή"
INTIME SPORTS

Για την εικόνα της Καλλιθέας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες μίλησε ο Γιώργος Κουτρουμπής

Για την παρουσία της Καλλιθέας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League, τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Εθνικό μίλησε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο19χρονος αμυντικός των "κυανόλεςυκων" μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που έπρεπε σύθμφωνα με την απόδοσή στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κουτρουμπής:

Πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα απέναντι στον Πανθρακικό αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα;

" Πιστεύω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, ειδικά από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο όπου χάσαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε και να βγούμε νικητές από την αναμέτρηση, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε.

Από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το ρυθμό, να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι του γηπέδου. Το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν και τώρα κοιτάμε τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό
".

Πως βλέπεις την ομάδα στις 4 πρώτες αγωνιστικές;

" Στόχος μας φέτος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατηγορία. Όπως βλέπετε έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες και για αυτό χρειαζόμαστε κάποια παιχνίδια, ώστε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πιστεύω ότι η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αυτή που περιμέναμε σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες σύμφωνα με την απόδοσή μας, παρόλα αυτά βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα σε δύσκολες έδρες".

Ποια είναι η γνώμη σου για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό;

" Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Εθνικό, θα παίξουμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, που έχει κοινούς στόχους με εμάς. Ο Εθνικός δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως θα ήθελε και επιζητά την πρώτη του νίκη. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και με σύμμαχο τον κόσμο μας πιστεύω θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

" Από πέρυσι έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών μου και αγωνίζομαι στα περισσότερα παιχνίδια βασικός. Αυτό που θέλω είναι να καθιερωθώ στην θέση του βασικού και να καταφέρω στα επόμενα χρόνια να πάρω μια μεταγραφή σε ομάδα της Superleague.

Στόχος μου, παράλληλα, είναι μέσω της απόδοσής μου να μπορέσω να αγωνιστώ και πάλι με τα χρώματα της Εθνικής στην ομάδα των Ελπίδων. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να είμαι συγκεντρωμένος και με σοβαρότητα και πολύ δουλειά να βελτιωθώ και να πετύχω τους στόχους μου
".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (16.00) με τον Εθνικό. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και μετά το τέλος της, προπονητές και ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν την Δευτέρα το μεσημέρι (14.00) στο "Ελ Πάσο".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ