ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Δεν μπορώ άλλο"

Σαλευρής: "Δεν μπορώ άλλο"

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Σαλευρής έκανε έκκληση στον Δήμο να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη σωτηρία της ομάδας

Έκκληση σε όλους τους φορείς και κυρίως στο Δήμο Καλλιθέας, έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Σαλευρής να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την σωτηρία της ομάδας.

Ο "ισχυρός" άνδρας των "κυανόλευκων" με δήλωσή του, τόνισε πως δεν μπορεί να σηκώσει άλλο μόνος του το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ, τονίζοντας πως ελλοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα να μη μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαλευρή:

" Διαπιστώνοντας για ακόμη μία φορά τη γενική αδιαφορία απέναντι στα τεράστια οικονομικά προβλήματα της Καλλιθέας, οφείλω να τοποθετηθώ απέναντι στους φίλους της ομάδας και τους συνεργάτες μου.

Γνωρίζετε όλοι τις θυσίες που έχω κάνει για την ομάδα μας. Όταν άλλοι έφευγαν αφήνοντας το Σύλλογο στα πρόθυρα της χρεοκοπίας εγώ έμπαινα μπροστά για να αποτρέψω τα χειρότερα. Έδωσα όλες τις δυνάμεις μου προκειμένου να μην επιτρέψω τη διάλυση και τον υποβιβασμό της ομάδας μας στην Δ' Εθνική.

Πίστεψα στα νέα παιδιά που φοράνε τη φανέλα της Καλλιθέας και η προσπάθεια αυτή δικαιώθηκε. Όμως δεν αντέχω άλλο να σηκώνω μόνος μου τα βάρη της ομάδας. Ουσιαστικά υποθήκευσα προοπτικές προκειμένου να διατηρήσω την Καλλιθέα ζωντανή στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Προσπάθησα με όλο το επιτελείο μου να δώσω στην Καλλιθέα, που εκπροσωπεί τον 6ο Δήμο της Ελλάδας, την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως δεν μπορώ άλλο να σηκώσω αυτό το τεράστιο βάρος. Όλοι σε αυτή την τοπική κοινωνία αδιαφορούν. Σε όσους χτυπήσαμε την πόρτα, βρήκαμε παράλογες απαιτήσεις που δεν έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας.

Αγαπητοί φίλοι, ο Σαλευρής εξαντλήθηκε. Αδυνατώ να καλύψω τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε ανθρώπους και σε οικονομικούς πόρους.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής καλώ το Δήμο, και ιδίως τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη σωτηρία της ομάδας. Έδωσα και την τελευταία οικονομική ικμάδα μου, προκειμένου η Καλλιθέα να βγει από την οικονομική περιπέτεια, που όλοι γνωρίζετε αλλά τώρα είναι ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Η σωτηρία της ομάδας δεν είναι μόνο υπόθεση του Νίκου Σαλευρή, είναι υπόθεση όλων. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις. Εάν οι Καλλιθεάτες θέλουν μία δυνατή ομάδα στο δήμο τους πρέπει τώρα να δραστηριοποιηθούν και να ενισχύσουν άμεσα την προσπάθεια που γίνεται, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα να μη μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ