ΚΑΒΑΛΑ

Δύο απουσίες για τον Κάσπερτσακ

Δύο απουσίες για τον Κάσπερτσακ
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Καβάλας, Χένρικ Κάσπερτσακ θα έχει στην διάθεσή του για το ματς με την Skoda Ξάνθη τους, Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι και Οικονόμου, αλλά όχι και τους Χργκόβιτς, Ογκμπέτσε

Τέσσερις επιστροφές και δύο απουσίες μετράει ο Χένρικ Κάσπερτσακ, ενόψει του αγώνα της Καβάλας με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Ο Πολωνός τεχνικός του ΑΟΚ, θα έχει στην διάθεση του, τους Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι και Οικονόμου που επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά όχι και τους Χργκόβιτς, Ογκμπέτσε.

Οι παίκτες της Καβάλας, την Παρασκευή προπονήθηκαν στο Χαλκερό και το Σάββατο θα προπονηθούν το μεσημέρι στο "Ανθή Καραγιάννη" και αμέσως μετά ο Κάσπερτσακ θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πολωνού για την ενδεκάδα, ο Γκαλίνοβιτς θα βρίσκεται στη θέση του τερματοφύλακα, ο Πετκάκης δεξιός μπακ, ο Ντουγκλάο με τον Τόμασιτς στο κέντρο της άμυνας. Ντιέ και Καρντόσο θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι.

Στην μεσαία γραμμή δεξιά και αριστερά ο Αμπντούν με τον Ονουάτσι. Ο Βουτσίτσεβιτς ελεύθερος στον άξονα και οι δύο θέσεις που παίζουν είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και στην επίθεση. Αν επανεμφανιστεί ο Οικονόμου, τότε ο Πετκάκης θα παίξει δεξιά. Αν όχι, τότε δεξιά θα είναι ο Σιόντης και αριστερά ο Πετκάκης. Στην επίθεση το δίλλημα έχει να κάνει με τον Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ.

Ο Γάλλος απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό και οριστικά το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή. Ο Ναζλίδης είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γάλλο στο αρχικό σχήμα. Εκτός αν προτιμηθεί ο Δρόσος, οπότε ο Ονουάτσι θα πάει στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ