ΚΑΒΑΛΑ

Εκτός Νταρσεβίλ και Οικονόμου

Εκτός Νταρσεβίλ και Οικονόμου
Νταρσεβίλ INTIME SPORTS

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στον Βόλο η αποστολή της Καβάλας για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός Νταρσεβίλ και Οικονόμου.

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Καβάλας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι συνήθειες έχουν αλλάξει στο στρατόπεδο των "Αργοναυτών" το τελευταίο διάστημα, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Κάσπερτσακ, έχει προγραμματίσει τις προπονήσεις το πρωί και όχι το απόγευμα όπως ήταν πριν.

Το Σάββατο λοιπόν ο Τσέχος τεχνικός είδε τον Νταρσεβίλ να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα και έτσι τον απέκλεισε από την αποστολή. Το ίδιο συνέβη και με τον Οικονόμου που δεν είναι 100% έτοιμος. Μάλιστα ο αμυντικός της Καβάλας αγωνίστηκε με τους "μικρούς", με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η αποστολή της Καβάλας:

Γκαλίνοβιτς, Βαγέχο, Πετκάκης, Σιόντης, Χργκοβιτς, Ντικρόκ, Ντουγκλάο, Ναζλίδης, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Καρντόσο, Ντιέ, Ογκμπέτσε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Δρόσος, Αυλωνίτης, Γιάννου, Αμπντούν.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ