ΚΑΒΑΛΑ

Η αλήθεια για Ντικρόκ

Η αλήθεια για Ντικρόκ
Ντικρόκ INTIME SPORTS

Ο Πιέρ Ντικρόκ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Καβάλα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Διαβάστε για το πότε άρχισαν οι τριγμοί στις σχέσεις του με την ομάδα.

Εκτός από τις μεταγραφές, που είναι βέβαιο πως θα έχουμε τουλάχιστον δυο, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και αποχωρήσεις παικτών στην Καβάλα.

Ένα από τα ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη πάντως είναι και αυτό του Πιέρ Ντικρόκ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά χολωμένος με την ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν και η διοίκηση της ομάδα αποφάσισε να τον... ξηλώσει και να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να πάει στον Σερζ Ντιέ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γάλλο μέσο που φρόντισε να δείξει την δυσαρέσκεια του, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο σε πολλά ματς.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως και πέρσι τέτοια εποχή ο 34χρονος άσος είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, όμως άλλαξε τη γνώμη του την τελευταία στιγμή.

Αποκορύφωμα πάντως για τα όσα λέμε ήταν η απουσία του Γάλλου από την προπόνηση της Τρίτης, που φούντωσε τα σενάρια για παραμονή του στην πατρίδα του. Μέχρι την Παρασκευή ωστόσο θα έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ